Hudoteket tipsarHudvårdI media

Vi gillar killar som bryr sig!

Just nu märker vi att allt fler killar tar klivet in i vår salong och butik för att handla produkter och boka behandlingstider till sig själv vilket vi tycker är superkul. Vi har en rad olika varumärken som just inriktar sig till män och ett märke som utmärker sig lite exta är serien Recipe For Men.

Recipe For Men är en produktserie för män med ett lättförståligt och logiskt koncept. Inga krusiduller och inte alltför många olika produkter morgon och kväll utan istället en effektiv enkelhet som passar den aktive mannen –några få minuter varje dag är allt som krävs. Recipe For Men är utvecklad i Sverige och är specialanpassad för det klimat som vi har här.

En kille som gillar detta varumärke är Blondinbellas fästman Odd Spångberg. Han skriver följande i sin blogg:

Favorit 2. Egentligen allt från recipe for men, älskar deras produkter! Om någon bror, pappa eller pojkvän fyller år snart. KÖP! Deras shower gel, Deo och ansiktskräm är magiska. Bästa nånsin! Tyvärr är jag fast for life tror jag!

Produkterna håller hög kvalité och är väldigt prisvärda. Du hittar alla produkterna här>>

 

 

Är du helt ”grön” på de här med hudvård, och har svårt att veta vad du ska investera i är du mer än välkommen att kontakta mig i vår kundtjänst för mer rådgivning vad din hud behöver. Du kan antingen maila dina funderingar på webshop@hudoteket.se eller så ringer du 036-344562

 

Välkommen!

Sofie
Hudterapeut Webshopsansvarig

Dela detta inlägg

Sofie är hudterapeut på Hudoteket och gästbloggar ibland på skönhetssnack.se. Hon är grym på allt som har med huden att göra och har en bred kunskap om massor av märken. En tillgång här på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.