Hudoteket tipsarHudvård

Unna dig ett lyxigt kit från Clarins!


Nu har du möjlighet att köpa ett lyxigt kit från Clarins till specialpris! Det är ett välkomponerat hudvårdskit förpackat i en snygg necessär som innehåller dagcreme, serum och ansiktsmask från Clarins HydraQuench-serien. Kitet passar särskilt bra för normal till torr hud och är även idealiskt att använda under vintern, då kylan ger de flesta extra uttorkad och ömtålig hud.

Kitet innehåller:

HydraQuench Cream Normal to Dry Skin: En intensivt återfuktande 24-timmarscreme som omedelbart gör huden mjuk, spänstig och strålande av lyster. Hemligheten är en unik konsistens med exceptionellt återfuktande egenskaper, som tillsammans bildar en osynlig skyddshinna på huden vilket ger en långvarig återfuktning och en behaglig känsla. Huden får lyster och en perfekt finish för make-up, samtidigt som den effektivt skyddas från yttre påfrestningar såsom föroreningar, kyla, luftkonditionering och vind. Applicera morgon och/eller kväll på ansikte och hals efter nogrann rengöring. 50 ml (ordinarie storlek).

HydraQuench Intensive Serum Bi-Phase Dehydrated Skin: Som 8 glas vatten för huden! HydraQuench Serum är ett två-fas serum som genomfuktar den törstigaste huden, ger huden ny lyster samt minimerar fina linjer som orsakats av fuktförlust. Återfuktar huden intensivt genom att kontninuerligt fördela sina växt- och marinbaserade ingredienser samtidigt som balansen i hydrolipiden förstärks. Huden återfår sitt välbefinnande, mjukhet och lyster. Serumet är i en lätt, snabbabsorberande tvåfas-struktur som ger en intensiv och djupgående återfuktande effekt. Det ger komfort utan någon oljig känsla, skyddar mot föroreningar och har en fräsch doft av gröna frukter, blom och tränoter. Parabenfri. Skaka flaskan väl innan användning. Används morgon och/eller kväll på rengjord hud, före HydraQuench Cream. 15 ml (resestorlek).

HydraQuench Cream-Mask Dehydrated Skin: Denna återfuktande och reparerande ansiktsmask är en riktig oas för fuktfattig hud. Snabbt återställer den fuktbalansen i huden, även för de mest uttorkade, genom att öka effekten av våra naturliga återfuktande mekanismer. Masken hjälper huden att binda fukt samt förhindrar uttorkning och ökar mikrocirkulationen i huden, vilket ger ett friskare utseende. Den härligt krämiga konsistensen jämnar snabbt ut fina torrhetslinjer och lämnar huden mjuk, fräsch och bekväm. Dessutom skyddas huden mot yttre påfrestningar, såsom föroreningar, vind och kyla, samtidigt som skadliga fria radikaler neutraliseras. Applicera morgon och/eller kväll på rengjord hud över hela ansiktet och halsen. Låt sitta i 5-10 minuter och skölj sedan av med varmt vatten. Följ med serum och creme från HydraQuench. 15 ml (resestorlek).

 

/Ida, Marknadsansvarig

Dela detta inlägg

Ida jobbade innan på Hudoteket och gästbloggade titt som tätt. Hon har ett brinnande skönhetsintresse och skriver gärna om effektiva behandlingar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.