Hudoteket tipsarHudvårdI mediaMakeup

Tips på bra BB-cremer!

Att hitta rätt i den numera gigantiska djungeln av BB-cremer är lättare sagt än gjort. De har fullkomligt exploderat över marknaden och alla märken vill ha sin egna variant. De ska erbjuda fukt, primer, solskydd och färg i ett, men håller de verkligen vad de lovar? Ja, åtminstone Clarins och Decléors varianter, om Plaza Kvinna får säga vad de tycker. Så om du inte är säker på vilken av alla otaliga BB-cremer du ska välja så verkar just dessa två vara ett par säkra kort =)

Decléors BB Cream står för Beauty Blemish Cream och är en färgad dagcreme med 5 funktioner i en creme! Den verkar intensivt fuktighetsgivande i 24 timmar, jämnar till hudtonen, förbättrar hudstrukturen, korrigerar ojämnheter och skyddar mot UVA- och UVB-strålar, föroreningar och fria radikaler. Formulan är en kombination av en djupt återfuktande creme och en foundation, då den har en rosa/beige mineralfärg som passar de flesta hudtoner och hudfärger. Den förfinar porer, tillför näring, mjukgör och ger en fantastisk lyster. Parabenfri.
Läs mer i vår webshop >> 

En magisk allt-i-ett produkt som ger en behaglig, naturligt vacker och jämn hud som inte ser sminkad ut. Denna lätt färgade makeupcreme passar till alla som vill ha en strålande hud med en jämn, transparent finish och ett högt UV-skydd. Den minimerar imperfektioner, ger lätt till medium täckning och innehåller ljusreflekterande pigment som döljer skavanker optiskt. Formulan är oljefri och täpper inte till porerna, men innehåller vårdande ingredienser som verkar hudförbättrande. Kiwiextrakt ger nytt liv till trött hud och motverkar fria radikaler genom sitt innehåll av kraftfulla antioxidanter. Huden skyddas mot negativ miljöpåverkan genom Clarins exklusiva antiföroreningskomplex, samtidigt som ett 100% täckande mineralfilter skyddar mot solens skadliga strålar. Katafraybark och hyaluronsura återfuktar huden och ger en idealisk fuktbalans så att huden känns mjuk och len. Dermatologiskt testad.
Läs mer i webshopen >> 

//Sofia, webshopsassistent

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.