Hudoteket tipsarHudvårdMakeupNaglar

REA-favoriter i Hudotekets Webshop

Nu är det sommar nu är det sol, nu är det lite extra förmåligt att handla.
Vi har just nu en sommarrea där du fynda nya godingar till badrumskåpet.
Här delar vi med oss av våra personliga val på sommarrean.

Andrea

Andreas REA-favorit: bareMinerals Skin Care

Jag har arbetat med bareMinerals makeup sedan de kom till Sverige för 11 år sedan. Därför blev jag tillsammans med ett stort gäng andra bareMinerals-fans väldigt nyfikna när de lanserade sin hudvård och ställde oss frågan – kan de verkligen göra hudvård bra också?

Oh yeah, om de kan.

Produkterna är lätta i konsistensen, har en diskret doft och ger ett fint resultat. Rengöringen är också en favorit hos våra kunder då den tar bort all makeup (inkl. ögonmakeup) och är väldigt dryg.

Så har du inte testat deras hudvård ännu är detta ett gyllende tillfälle, då deras startkit har ett bra pris just nu. Paketet innehåller rengöringen jag berättade om, en fuktcreme och en ögoncreme. Kitet finns för både normal/torr hy samt normal/kombinerad hy.

bareMinerals Skincare Try Me Kit

Sofie

Sofies REA-favorit: Carita Foundation

Det tråkigaste jag vet måste vara när man vaknar upp på morgonen och känner sig sådär hopplöst grå och glåmig i facet. Det kvittar hur mycket make man än lägger på, blir det liksom inte bra. Jag har hittat en lösning på denna tråkiga start på dagen ur Caritas sortiment, den har blivit en superfavorit som alltid hänger med i necessären.

Det är Carita Haute Beuté Teint Sublime Radiance Veil, en ultralätt foundation som ger ett perfekt resultat. Hur bra det än låter så ger den verkligen både en fantastisk lyster samtidigt som den ger en naturlig matt finish. För visst är det så, att man vill ju ha lyster men helst utan att det ser ut som man smörjt in sig med en balja smör 😉 Skaka flaskan, droppa ut några droppar av produkten i handflatan, massera ut i ansiktet och vips är glåmigheten borta! Att den är fuktgivande och har grymma anti age-egenskaper (som resten av Caritas sortiment) gör ju inte saken sämre, eller hur?

Carita Haute Beuté Teint Sublime Radiance Veil

Elin

Elins REA-favorit: Essie Professional

Jag älskar nagellack och att fynda nya fina färger. Speciellt nu på sommaren, en solkysst hud blir extra fräsch med färgglada naglar. Tänk att något så litet som ett snyggt lack på naglarna kan göra en så glad.

Ett intresse för nagellack för med sig att man blir kräsen och vill ha det bästa. Min personliga favorit av alla märken är Essie och då den serien som heter Essie Professional. Lite dyrare än den klassiska, men också en helt annan kvalitet. Bra och smidig pensel samt en formula som gör att nackellacket sitter där det ska. Länge. Den lilla extra pengen man får lägga på dessa är så värd då man slipper måla varannan dag. Essies nagellack, mitt val på rean. Och gärna i färgen Madison Ave-Hue.

Essie Professional Spring Collection Madison Ave-Hue

Sofia

Sofias REA-favorit: Matis Ögoncreme

Min personliga REA-favorit i år är utan tvekan Matis Eye Contour Balm. Jag är väldigt känslig kring ögonen och är extremt noga med vad jag använder för ögoncreme för att inte få en snustorr, flagnande eksemhud. Matis ögoncremer är alla väldigt milda och går att använda på hela ögonområdet, även ögonlocket och precis under ögat, vilket man inte kan med alla ögoncremer.

Jag får också lätt milier kring ögonområdet, det vill säga små vita, hårda prickar som ser ut som pormaskar men som inte går att klämma ut. Då Matis Eye Contour Balm tillför mycket fukt så dyker milier inte upp lika lätt – underbart! Så om du vill ha en riktigt bra ögoncreme tycker jag du ska slå till på den.

Matis Eye Contour Balm

 

Kram från oss i Hudotekets Webshop

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.