Hudoteket tipsarHudvårdMakeupMaskNaglarPeelingPrimerTestat

Mirakelprodukter som har allt (och lite till)

Då skönhetsexperten Andrea är på semester tänkte jag liva upp stämningen här på bloggen genom att gästblogga!

Jag heter Sofia (ni som har läst bloggen länge kanske känner igen mig) och har jobbat ett bra tag här på Hudoteket, både i receptionen och i webshopen. Ju längre tid man spenderar på ett skönhetspalats, desto mer produkter hinner man testa. Därför tänkte jag nu dela med mig av mina absoluta guldklimpar. Dessa produkter överträffade alla mina förväntningar när jag använde dem för första gången, och de är fortfarande ett måste i mitt badrumsskåp. Jag talar såklart om mirakelprodukterna – de där genialiska skönhetsuppfinningarna som tycks lösa alla ens problem (till och med de man inte visste att man hade).
Du kan tacka mig senare 😉

Sofias mirakelprodukter


1. Hårets livräddare

Produkten heter Matrix Total Results Moisture Cure 2-Phase Treatment och är rent ut sagt AMAZING. Det trodde jag dock inte första gången jag såg den, utan tänkte lite fördomsfullt att ”äsch, det där med leave-in-balsam, det tror jag inte på”. Men när jag väl sprayade den i mitt stackars blekta hår så fick jag en AHA-upplevelse. Håret blev lätt att kamma ut och kändes omedelbart starkare, som om jag hade gjort en specialkur ungefär. Jag använder den alltid efter jag har tvättat håret som stylingprodukt, för att reda ut och ge fukt, men den är också kanon att använda i torrt hår när det känns risigt. Håret blir inte fett utan får snarare en nytvättad, härligt återfuktad känsla. Så. Himla. Bra.

35370506_1

2. Räddningen mot stora porer och oren hud

Här skulle jag vilja tipsa om en kombination, nämligen peelingen Beauté Pacifique Clinical Super3 Exfoliator och ansiktsmasken Beauté Pacifique Deep Pore Cleansing Mask. Jag har lovordat dessa produkter förut men det tåls att göra igen, särskilt då jag har fått höra från såväl kunder som kompisar att de funkar för dem också! Det här är första hjälpen-behandlingen när pormaskarna känns som att de nästan ska hoppa ut ur huden alldeles själva. Om jag någon gång, mot förmodan, har sovit med smink (vilket man såklart aldrig ska göra, men OM!) och huden känns värre än värst så är det här min lösning. Huden blir som ny igen – alldeles slät och med en ren och fräsch känsla.

Steg 1: Massera försiktigt in peelingen på rengjord, fuktig hud under några minuter, så att kornen i formulan kan ge en mekanisk peeling av huden. Sedan låter du peelingen sitta kvar i 5-20 minuter, så att de aktiva syrorna får verka på djupet. Detta ger en dubbelverkande peelingeffekt och rengör det där lilla extra. Skölj sedan av.
Steg 2: Applicera ett jämnt, täckande lager av lermasken över hela ansiktet, alternativt bara i T-zonen om du är torr om kinderna. Låt sitta i ca 10 minuter, och skölj sedan av. Följ med din vanliga fuktcreme.

Voilà! Ett mirakel har skett.

A0801401_1

Beauté Pacifique Deep Pore Cleansing Mask

3. För en ögonmakeup som sitter som berget

När jag går på fest tycker jag att det är roligt att lägga mycket tid på sminket. Extra allt ska det helst vara, med mycket ögonskugga, eyeliner, lösögonfransar, you name it. Men för att allt ska sitta en hel partykväll – och inte lägga sig under ögonen eller i fula veck – finns ett särskilt knep: ögonprimer! Min favorit, som hjälper mig slippa se ut som en tvättbjörn, heter bareMinerals Prime Time Eyelid Primer Original. Den håller ögonmakeupen på plats heeeela natten, genom dans, svett och skratt. Eftersom mina ögonlock är lite glansiga lägger sig ögonskuggor gärna i veck, men med den här primern på så är vecken ett minne blott. Så om du vill att din ögonmakeup ska sitta i många långa timmar (exempelvis på ett bröllop) eller om oljiga ögonlock ställer till med problem är ögonprimern produkten du söker. Du bara applicerar en pytteliten mängd primer på rena ögonlock och låter produkten sjunka in i några sekunder, så är det fritt fram att leka med ögonskuggorna sen. Have fun!

52879

4. Starka naglar? Ja tack!

Mina naglar är nog de mesigaste naglarna du kan hitta. Så fort de stöter på minsta lilla motstånd så går de av, böjs eller förstörs på något sätt. Därför blev jag ju överdrivet exalterad när jag upptäckte nagelförstärkaren Micro Cell Nail Vital, som funkar extremt bra. Redan efter första användningen känns naglarna starkare och får en mycket finare ton. Använder man kuren regelbundet blir dessutom naglarna hållbart starka också, då formulan bygger upp nageln så att den står emot alla vardagens påfrestningar bättre. Man kan till och med använda den som underlack, så förstärker man naglarna hela tiden! Men det som jag tycker är bäst med den här nagelförstärkaren är att naglarna blir naturligt jämna, långa och fina av den, även när man inte har något annat nagellack över. Ett hett tips till alla ”mes-naglar” därute!

33270_1

5. Dutten – din bästis när det gäller finnar

Sist men inte minst vill jag tipsa alla som ännu inte har upptäckt Hudotekets absoluta favvoprodukt om den så kallade ”dutten”. Denna legendariska ”finndödare” har funnits i vårt sortiment sedan urminnes tider (nästan i alla fall) och står sig fortfarande mot sina konkurrenter. Produktens riktiga namn är Sans Soucis Aqua Clear Skin Spot Off Anti-Blemish Stick och är en vit 2-fas-formula som appliceras med pensel. Man skakar på flaskan, vrider upp penseln och ”duttar” med penseln på alla finnar som man kan hitta. Busenkelt! Formulan torkar in och lämnar vita prickar efter sig så man ser vilka finnar man har behandlat. Om man inte vill se ut som en prickig korv i ansiktet så kan man bara dutta lite med fingret efteråt, så försvinner den vita ”färgen”. Därmed kan man använda den både på morgonen och på kvällen.

Det finns även en nyare creme-version av dutten som heter Sans Soucis Aqua Clear Skin Spot Off Anti-Blemish Crème. Den fungerar minst lika bra och ger inga vita avtryck på ansiktet, men är inte riktigt lika smidig att applicera då man smörjer in formulan på varje finne. Jag har själv creme-versionen i badrumsskåpet just nu och är lika nöjd med den som med dutten, så där får man välja efter tycke och smak. Oavsett vilken du tar så kommer dina finnar försvinna mycket snabbare med dessa hjälpredor!

A14209_1

10505_1

Sådär! De här produkterna är de som jag skulle kunna tipsa ALLA om med gott samvete, då jag vet att de verkligen fungerar. Det ska dock tilläggas att produkter fungerar olika bra på olika personer, men alla dessa produkter har fått positiv respons även från andra, både av kunder, medarbetare och kompisar. Därför känner jag mig trygg i att tipsa om dem även här på bloggen. Förhoppningsvis kan någon av dessa produkter vara svaret på dina skönhetsböner och göra vardagen ännu lite lättare och roligare =)

/Sofia

PS. Har du  några mirakelprodukter som du vill dela med dig av? Tipsa bland kommentarerna! Det finns inget bättre än att få tips från redan frälsta användare av en produkt.

Sofia-150x150

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.