Dag-och nattcremerHudoteket tipsarHudvårdI mediaMaskPeelingTestat

Mina hudvårdstips i gårdagens Metro

Igår var jag med i Metro och gav mina bästa produkttips just nu. Såhär såg det ut!

Andrea Olofsson i Metro

Självklart kortar de ned det man sagt för att det ska få plats, jag hade ju kunnat hålla på i evigheter annars =)

Biloine i Metro

Den nya peelingen från Bioline, 24.7 Phyto Duo Gommage har jag pratat om tidigare i detta inlägg som handlade om varför man ska använda peeling & mask. Men lite kortfattat tycker jag såhär om denna extremt väldoftande peeling:

Dubbelpeeling

Denna goding innehåller både enzymer & aprikoskärnor, så man lägger den som en mask & masserar in den efter några minuter. Prisvärd då man får många milliliter, passar kille som tjej och tråkig hy blir skoj i ett nafs.

Bioline_tjugofyrasju_peelingtube

Notera alltså att man får 100 ml i förpackningen, och oftast får man ju 50. Generöst!

Bioline_tjugofyrasju_peeling

metro_comfortzone

Och sedan tipsade jag om en grymt bra 24-h creme som alltså inte heter fuktbomb, det är en fuktbomb. Namnet är Hydramemory Extra Cream 24h. Såhär löd motiveringen till varför den är med på listan:

Fuktbomb

En dag-& nattcreme som reparerar, återfuktar & skyddar mot kyla. Detta utan att det känns som att man lagt ett paket smör i ansiktet. Ett väldoftande måste för mig under vinterhalvåret.

metro_sisley

And självklart kom denna favvomask med också. Det var ett bövla tjat om den kanske du tänker nu. Ja det är det. Och det är den banne mig värd! I detta tidigare inlägg ger jag en ännu längre kärleksförklaring till Sisleys Black Rose Cream Mask

Sisley Masque Crème à la Rose Noire Black Rose Cream Mask

Men såhär lät det i Metro:

Kärlek på tub

Ska du bara ha en mask i vinter- this is it! Den ger fukt, slätar ut ojämnheter i huden & cirkulationen sätts igång så man ser rosig & nykär ut. Vem vill inte det? Jag tar två.

Sisley Masque Crème à la Rose Noire Black Rose Cream Mask

 

Toodles!

 

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.