Hudoteket tipsar, Hudvård

Bunkra upp!

Nu börjar våren närma sig med stormsteg och de känns ju underbart, att de är ljust och soligt fler timmar på dagen gör att vi blir piggare och dygnet blir längre. Allt fler och fler människor här på stan riktigt njuter av solens varma strålar på uteserveringarna och parkbänkar runt omkring. Solen har många bra fördelar bland annat att bilda D-vitamin i kroppen som vi behöver, men också en hel del nackdelar såsom pigmenteringar, brännskador, förtidigt åldrad hud och i värsta fall hudcancer. Vi i norden är oftast väldigt sol-törstig efter en lång kall vinter och när de första solstrålarna väl tittar fram är det många som missar den viktiga delen med solskydd. Vill man undvika solskador i huden är det viktigt att man börjar med solskydd redan nu.

I vår butik och webshop har vi för tillfället väldigt många bra kampanjer på just solskydd så passa på och bunkra upp inför stundande vår och sommarsol.

Här listar jag några av våra fantastiska erbjudanden som vi har just nu!

 

 

 

 

 

 

Har du svårt att hitta rätt solprodukter för just din hud är du välkommen att kontakta mig i vår kundtjänt för rådgivning eller komma upp i vår butik och få hjälp. Välkommen!

 

/ Sofie

Webshopsansvarig Hudterapeut

 

Tidigare inlägg Nästa inlägg

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.