Hudoteket tipsarHudvård

Äntligen här!

Nu har äntligen Decléor Aroma Sun Expert Self-Tanning Milk Natural Glow Face & Body kommit in på lagret igen. Den har varit restad ett tag och vi vet att det är många där ute som längtat så därför känns det extra kul att ha den tillbaka i hyllan igen.

Just nu tycker jag att det är den bästa tiden för brun-utan-sol. Jag känner varje morgon att hur mycket bronzer man än lägger på så känner man sig ända blek och lite halvglåmig. Men efter en natt ( ja de är så jag brukar använda den, på natten) med brun-utan-sol i ansiktet vaknar man upp med en lätt tonad nyans som ser naturligt ut. De bästa av allt är att huden har inte behövt utsätta sig för en endaste skadlig strålning, bara en lång härlig skönhetssömn. De man ska vara nogrann med bara är att få ut cremen så jämnt som de bara går och att du alltid tvättar händerna ordentligt. Annars blir du tagen på sängen kan man säga : ) ( de syns lång väg att du använt brun-utan-sol för händerna blir ju också alldeles bruna.)

Decléor Aroma Sun Expert Self-Tanning Milk Natural Glow Face & Body som är en stor favorit bland våra kunder hittar ni nu i vår webshop och butik.
Välkomna!

 

 

 

Trevlig helg!

/ Sofie
Webshopsansvarig Hudterapeut

Dela detta inlägg

Sofie är hudterapeut på Hudoteket och gästbloggar ibland på skönhetssnack.se. Hon är grym på allt som har med huden att göra och har en bred kunskap om massor av märken. En tillgång här på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.