Guider, tips & kunskapHudoteket tipsarMascara

Guide bland pürminerals mascaror

Borsten på pürminerals nya mascara kräver en egen presentation. Och det är den värd! Den är inte bara en nyhet för märket, hela mascaravärlden tittar förundrat på denna i fiffiga uppfinning. Det är en långsmal borste borste som förlänger OCH en kortare, tjock borste som ger volym. Tänk alla gånger man stått där i affären och fått frågan ” Vill du ha långa separerade fransar eller mycket volym?” . Ehm…Vadå ”eller?” Jag vill ha båda! Ha kakan och äta den, det är min filosofi.

Den som inte vill välja har nu fått en ny kompis. Hej och välkommen Double Ego 2-in-1 Dual Action Mascara.

Pürminerals Double Ego 2-in-1 Dual Action Mascara

Förutom att den har den fina dubbelborsten är den vattenresistent och fiberfri. Det innebär dels att du kan ha det i fuktigt väder eller på ett svettigt träningspass, men inte dyka med den. Att den inte har fibrer är bra för de som har känsliga ögon eller linser, då fibrer ibland kan hoppa in i ögonen och irritera lite.

Pürminerals Double Ego Mascara lång Så här ser den ut när den är lång= långa separerade fransar.

Pürminerals Double Ego Mascara lång Och så här ser den ut kort, eller ”inskruvad”= massa volym!

Grymt rolig nyhet, men visst finns det de som gärna bara vill ha kakan och inte äta den samtidigt. Som kanske bara vill ha lite lagom. Eller de som vill ha typ tio kakor. Då finns det ytterligare två mascaror från pürminerals och de funkar såhär:

Mascaror från pürminerals

Den längst till vänster heter Impact Plus Mascara och den är mascaran för den som vill ha det naturligt. Ger längd, volym och näring till fransarna. Missförstå mig dock inte, den ger såklart resultat, men jämfört med de andra så är detta den som uppfattas som mest ”vardag”. Väldigt vårdande om fransarna har blivit slitna och behöver en bra inpackning dagtid.

Mittenmascaran på bilden är partymascaran: Big Blink Mascara. Här snackar vi mycket fransar, och denna tycker jag även är bäst när det kommer till att nå de minsta fransarna i ögonvrån tack vare gummiborsten. Även denna är fylld med massa godis bland annat arganolja. Som sagt, tio kakor allra minst.

Och den längst till vänster känner du ju till nu, till den som både vill ha kakan och äta den 😉

Andrea

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.