Fakta om hudvårdsmärkenHudoteket tipsar

Biodroga- en klassiker!

Biodroga- en klassiker!

Tyska Biodroga från Baden-Baden har funnits sedan slutet av 1950-talet och blev 1972 det första märket på Hudoteket.

I och med att Biodroga har funnits så länge hos oss har det blivit ett av våra mest sålda märken i vår fysiska butik. Detta är delvis för att vi som jobbar i butiken minst sagt har haft god tid att prova produkterna och fått personliga favoriter, så jag måste såklart berätta om några:

Biodroga a-energizing formula

a-energizing formula är en fantastisk creme när huden är tråkig grå och utan lyster. Den innehåller ljusreflekterande pigment som ger huden en fin glöd och andra ingredienser som kickar igång microcirkualtionen i huden. Detta innebär att huden syresätts och får en kickstart. Perfekt såhär när jobb och skola sätter igång. Det är en 24-timmarscreme, alltså har du den både dag och natt.

Biodroga a-energizing formula

Den har en fräsch doft och man känner sig liksom piggare i ansiktet efter att ha använt denna creme.

Om du vill ha samma lystereffekt, men också arbeta anti-age och få solskydd- då är det den helt nya Caviar & Radiance Anti-Age Day Care SPF 15 som gäller. Den har samma goa krämighet som alla andra Biodroga cremer, och är exakt samma som den ”vanliga” Caviar & Radiance Cremen, dock är denna med solskydd. En väldigt välkommen nyhet tycker jag!

Biodroga Caviar & Radiance Anti-Age Day Care SPF 15
Biodroga Caviar & Radiance Anti-Age Day Care SPF 15

Och så till två produkter som jag har använt sedan jag började använda deo och mascara. På sanning. Jag har aldrig behövt byta. Biodrogas antiperspirant

Biodroga Antiperspirant

och ögonmakeup remover pads. Padsen är otroliga- inget svid, inget kli samt tar bort kraftig makeup. Jag som sover med linserna kan ha dem på mig när jag tar av makeupen. Så skönt, och på resa lägger jag ett par i en ask eller i plastfolie om det kniper. Toppen på resor där man vill minimera vätskor och sånt som kan läcka.

Detta var som sagt bara några guldkorn, vill du se mer av Biodrogas produkter kan du göra det här.
Andrea
På återseende!

 

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.