MakeupTestat

bareMinerals Pop Of Passion Lip Oil-Balm

bareMinerals Pop Of Passion Lip Oil-Balm

bareMinerals Pop of passion lip oil balm | skonhetssnack.sebareMinerals är sannerligen en nyhetsspruta av rang. Det lanseras nya produkter hela tiden, och inte nog med det, grejerna är bra också. Om kvaliteten hänger med så gör det inget med kvantiteter tycker jag.

Jag har provkört bareMinerals Pop Of Passion Lip Oil-Balm hela våren och jag gillar verkligen det. Det som jag särskilt gillar med det är följande:

1. Det sitter väldigt länge, och färgen sitter kvar jämnt och fint på läppen. Jag hatar när man bara får en kant av färgen kvar så det bara ser ut som att man använt läppenna, men så är inte fallet här. Läpparna blir heller inte torra, trots att det är en long lasting- variant, vilket annars brukar vara fallet. Stort plus!

2. Det blir en sammetsmatt yta på läpparna, som blir väldigt naturlig och fin oavsett vilken nyans man har. Och formulan är lagom matt, inte som att man smetat in sig i krita, haha.

3. Färgerna är väldigt fina och lättanvända. Inga konstiga färger, jag har testat alla och faktiskt passat ganska bra i de flesta om jag får säga det själv =) Många av nyanserna är ganska neutrala, inte supervarma och inte superkalla, vilket gör att färgerna passar de allra flesta.

bareMinerals Pop of passion lip Oil balm swatches | skönhetssnack.se

 

Trots att de enligt mig är ganska neutrala har jag försökt att beskriva nyanserna såhär:

1. Nude Passion: Mörkbeige, varm
2. Pink Passion: Mörkrosa, kall
3. Peach Passion: Ljust persikofärgad, men jag tycker den drar lite åt nude. Lite Maria Montazami sådär =) Neutral
4. Rose Passion: Rödbrunrosa, varm
5. Tangerine Pop: Korall, ganska neutral
6. Punch Pop: Hallonröd, neutral
7. Candy Pop: Babyrosa, kall
8. Plumberry Pop: Kallt plommonfärgad

bareMinerals Pop of passion lip Oil Balm Swatches Outside

Nummer 1-4 på bilden heter ju ”Passion” på slutet, och de som heter passion tycker jag är något mildare och naturligare i nyanserna. De som heter ”Pop” på slutet är lite som namnet säger, något ”poppigare” i tonen, för den som vill ha lite mer tryck i färgen. Men de är fortfarande inte skrikiga anser jag.

Utifrån ser den ut att vara ganska lik  Clarins Instant Light Natural Lip Perfector , som jag skrivit om längst ned här>.

Men skenet bedrar, då bareMinerals Pop of Passion är sammetslika och matta, medan Clarins Instant Light Natural Lip Perfector har massor av glans. Kan vara bra att känna till.

Skillnaden mellan bareMinerals Pop of Passion och bareMinerals Marvelous MOXIE Lipstick är främst att Moxie-läppstiften är mycket mer heltäckande. Så vill man ha ett skirare resultat är Pop of passion grym. Däremot har Moxie en betydligt lyxigare hylsa.

Sammanfattningsvis så kan jag säga att bareMinerals har gjort det igen, lanserat något som jag verkligen känner för att använda. I alla färger =)

bareMinerals Pop Of Passion Lip Oil-Balm får högt betyg av mig!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

3 kommentarer

 1. Hej och tack för en härlig blogg!
  Jag har precis investerat i mitt första Transdermaserum, det blev R efter rekommendation. Jag är 36 år, stora porer i t-zonen med gamla acneärr. Numera poppar det upp finnar i samband med mens, mest runt hakan och käken. Funderar på hur Transderma R bäst används. Kan det kombineras med syramärken, typ Primaluce, Detmaceutic, eller bör jag bara kombinera med fukt, typ Dermalogica eller Medik8 (dagkräm rich spf o nattkräm)? Jag är lite sugen på att prova Murads C-vitaminserie, men vad ska jag ha på natten då? Ska jag ha Tranderma både dag o natt? Kan tilläggas att jag kan bli yttorr och att Exuviance inte funkar alls på mig längre!tack på förhand! Med vänlig hälsning, Madeleine

  1. Hejsan Madeleine!
   Tusen tack för din fråga och fina ord om bloggen =)

   Transderma R rekommenderar jag att du ska använda morgon och kväll för bästa effekt och låt serumet absorbera helt innan nästkommande produkt appliceras. När det gäller andra produkter skulle jag främst rekommendera dig märket Dermaceutic. De produkter jag rekommenderar dig att använda tillsammans med Transderam R är:

   Foamer 5
   – rengöring morgon och kväll
   Hyalceutic / Vid sol använder du istället = Sun ceutic spf 50 – dagcreme
   Mask 15 (börja med 1 gg/v)- behandlande mask
   Regen Ceutic – nattcreme

   Hoppas detta kan hjälpa dig att få din hud i balans.
   Du får gärna återkomma om du har fler frågor eller funderingar!
   Kram Andrea

   1. Stort tack för hjälpen! Gillar verkligen Dermaceutic, både Foamer 5 och Hyalceutic! Har provat Light ceutic som nattkräm, men får satsa på Regen i stället! Ha en fin sommar! Madeleine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.