Andreas...Fakta om hudvårdsmärkenResor

Sneak peek på nya Skin Regimen

Sneak peek på nya Skin Regimen

Igår var jag på en helt fantastisk kväll hos Kraft Cosmetics i Stockholm. De är den svenska agenturen för bland annat Davines, Comfort Zone, Bioline, Medik8 och PÜR. Nu var jag där av en mycket speciell anledning, och det är att det snart kommer att lanseras ett nytt märke…

Detta nya märke kommer bli helt revolutionerande. Det är bolaget Davines som tagit fram märket (som sedan tidigare har Davines och Comfort Zone i sin portfölj). De är kända för att jobba extremt miljövänligt i alla led, samt att de tar in hela människan när de utvecklar produkter. Vad påverkar huden? Hur vi lever, stress, sömn, föroreningar, hur vi äter med mera.

De hade tagit dit fantastiska Dr Clauda Aguirre som är neuroscientist som är specialiserad på sambandet mellan huden och hjärnan. Hon arbetar dagligen med TED Ed, NASA och The Global Wellness Institute. Tunga grejer.

skin regimen dr claudia aguirre in stockholm skönhettsnack.seHon hade en makalöst bra föreläsning om hur hjärnan påverkar kroppen som påverkar huden och hur även huden kan påverka hjärnan, för det är ju vår största kontaktyta utåt.  Dr Aguirre har varit med i framtagandet av märket som heter SKIN REGIMEN, och det är extremt mycket forskning om ligger bakom de tio produkter som som nu lanseras och även en helt unik behandling.

En parentes för dig som känner igen namnet. Comfort Zone har tidigare haft en serie som heter Skin Regimen. Den har inget att göra med det nya märket Skin Regimen, som är något helt annat och eget. Vissa ingredienser känner man igen, men det är allt. Dock kommer serien Skin Regimen i märket Comfort Zone utgå i samband med lanseringen av märket Skin Regimen 25 februari. Hängde du med? =)

Mer om detta när jag hunnit samla mig och testa produkterna! Det lilla jag testat hittils verkar lovely. Otroligt genomtänkt och snyggt. Non gender.

Toodles!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.