Fakta om hudvårdsmärkenResor

Under Toscanas sol med Bioline

Under Toscanas sol med Bioline

Ja, här sitter jag. I lobbyn på ett hotell i Florens och får finally wifi och en syl i cybervädret. Så just nu ser kontoret ut såhär (sämre kan man ha det):

Kontor i FlorensOch vad gör jag här kan man fråga sig? Jo, det är nämligen så att Bioline kommer från och tillverkas i Italien, och vi är nedbjudna av Familjen Corradini för att få uppleva en bit av deras Italien. Deras godbitar och smultronställen. Och samtidigt få ta del av förhandsinformation om alla spännande lanseringar som kommer i höst. Weeeeeii!

Och även fast det är en hel del ren business så är det väldigt stor del upplevelse, äta tillsammans, se saker tillsammans. Och nej, Italien är inte det sämsta stället att ha sådana aktiviteter på. Vi har varit runt i Florens, åkt genom Toscana till Siena och ytterligare en liten by och bara florerat. Så mysigt! Och trevligt att komma till ställen man aldrig hade hittat själv.

Torg i Siena, ItalienVy över SienaKyrka SienaFina byggnader och kyrkor fanns det mängder av, så gillar du det, åk till Italien!

Mellanmål SienaOch så det här med balans i livet…(bananen serverades på allvar så)

Lunch med Familjen CorradiniDenna bild får symbolisera lite hur det kan va. Underbara långa, avslappnade luncher med hela familjen Corradini, som alla är inblandade i företaget. Clara (grundaren till Bioline) främre raden till vänster, ovanför henne hennes son Tommaso, bredvid honom pappa Marco och så killen i gröna shorts Jacobo. Så nu kan du ju fundera på varför Bioline egentligen heter Bioline Jato =)

Och nu till det smaskigaste- de nya produkterna! Inom kort ska jag berätta mer, men så länge kan jag säga såhär…

Bioline Age Beauty SecretEn ny helt ljuvlig serie för hudar 40 + är på väg…

Biolines nya serie...Och nya rengöringar!

Om dessa får jag återkomma, och med en hel del annat gottigt jag har på laget…

Kram hej!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.