BehandlingarMakeup

Norges största bloggare på Hudoteket!

I går hade vi en trogen kund på plats på Hudoteket, den fantastiskt inspirerande storbloggaren Manuela Kjelein vars blogg passionforbaking.com förra året blev utsedd till årets mest älskade blogg i Norge! Manuela Kjelin är norsk/holländsk och bosatt med sin man och 5 barn i Bankeryd utanför Jönköping. Manuela arbetar heltid med sin blogg och sina bokprojekt och hon organiserar även kurser i bakning runt om i Norge.

Igår skulle Manuela bli fotograferad till sin nya bok som lanseras nästa år och hon hade bokat tid i Hudotekets makeupstudio hos vår duktiga makeupartist Ann-Sofie Rudström som även är butiks- och inköpsansvarig. Ann-Sofie använde enbart produkterna i Pürminerals sortiment och nedan kan du läsa mer om vad Ann-Sofie tycker om Pürminerals!

 

Ann-Sofie och Manuela i Hudotekets makeupstudio

 

– Mineralmakeupen från Pürminerals blev ett naturligt val, det är en raletivt ny makeupserie här på Hudoteket men den är redan en klar favorit hos många! Märket har gjort succé i USA eftersom det är första gången någonsin som en mineralmakeup har samma vårdande egenskaper som traditionell hudvård har. Det finns många härliga produkter och färger i sortimentet och både jag och Manuela blev mycket nöjda med resultatet! Jag upplever att Pürminerals foundations ger en mycket fin lyster och utjämnande resultat, mycket för att produkterna faktiskt innehåller den absolut högsta kvaliteten på mikroniserade mineraler. Dessutom är flera av produkterna mångfunktionella vilket jag tycker är spännande, säger Ann-Sofie Rudström.

 

//Ida, Marknadsansvarig   

Dela detta inlägg

Ida jobbade innan på Hudoteket och gästbloggade titt som tätt. Hon har ett brinnande skönhetsintresse och skriver gärna om effektiva behandlingar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.