I Andreas liv...

Som balsam för själen

Som balsam för själen

Så har min helg varit. Jag inledde så smått med att skämma bort min personal ordentligt i torsdags. De trodde att vår personalaktivitet var en middag, men istället blev det att ladda batterierna inför våren på ett spa utanför Jönköping. Ibland behöver man komma bort lite för att få nya idéer och se sitt eget på nya sätt. Och det gjorde vi! Hudotekets 2015 blir magiskt.

Mot vattnetFoto: Elin Wennstig

Hudotjejer i vattnet

Hudotekets WebtjejerFoto: Elin Wennstig
Webshopstjejer! Och fler är det på ingång.

Helgen fortsatte med att jag fick besök i Göteborg av familjen. Huvudattraktionen var musikalen Flash Dance, men Sofia och Olivia kom kvällen innan så vi skulle hinna med att se Askungen på bio i samlad trupp.

Betyg Askungen

Nja. Jag och syrrorna är helt maniska med Disney och kan i princip alla repliker och sånger från de gamla godingarna (refererar ofta till älgarna i moderna Björnbröder också, men bara för att de är så skoj) men denna film gjorde det inte för mig. Den var fin. Fint gjord etc, men det var för mycket floskler och ”Be brave and be kind and good things will come your way”- grejer.

Men var ju ändå tvungen att se den.

Betyg Flash Dance

Nja. Pappa somnade efter halva och den var inte i närheten så bra som filmen. Huvudrollsinnehavarna sjöng och dansade visserligen bra, men de hade fyllt ut showen med så mycket konstig buskishumor som ingen fattade. Klämkäckt.

Så största behållningen från helgen var att få hänga med mina syrror, och kille, som var ledig en lördagkväll. En får vara glad för det lilla! =)

Olivia GBGOlivia Olofsson, min pluttesyrra som blivit stor. Och har så mycket swag att det sprutar ur öronen på henne. Notera sminkresterna på handen. Fler än jag som gillar det här med skönhetsprodukter…

Adios!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.