I Andreas liv...

Skönhetsåret 2014

Skönhetsåret 2014

Nu har det gått några dagar in på det nya året, och jag har fått chans att andas ut och reflektera lite. Både framåt och bakåt. Vad har jag gjort och vad jag ska jag göra? Jag bestämmer inga nyårslöften, men jag sätter mål. Och då brukar det ge med sig iallafall, då jag lever efter den något klyschiga devisen ”Man ändrar inte mål, man lägger på ett kol”… =)

Och kol, det var något jag tydligen hade gått om 2014. Och om jag bara ska nämna några höjdpunkter så är det…

1. Alla sköna skönhetsgurus jag fått förmånen att hänga med (fråga ut)

Andrea Olofsson och Madame SolangeMadame Solange, kvinnan bakom Decléor

transderma_andreaandgraziella_colorGraziella för Transderma

Andrea Olofsson & Joe LewisJoe Lewis, mannen bakom Elizabeth Arden PRO

andreaolofssonochclaracorradiniClara Corradini, kvinnan bakom Bioline

Andrea Olofsson och Mette PicautMette Picaut, kvinnan bakom M Picaut

Maybritt Krewald och Andrea OlofssonMaybritt Krewald, kvinnan bakom Maybritt Krewalds Oljor & Juicer

Skönhets-selfien har självklart varit ett måste, detta helt hysteriska selfie-år.

2. Alla fantastiska produkter jag testat

Jag kan inte rabbla alla, för som du kanske märkt vid det här laget kommer det en sjuhelvetes massa nyheter och så har jag även testat en massa som kanske inte direkt är nytt. Här hittar du en massa produkttester, och mer kommer det vill jag lova.

Den nyhet år 2014 som jag använt mest? Utan tvekan Pürminerals nya läppstift, en nyans för varje månad. Typ. Favoritnyansen är som bekant ”Show Off”. Läs hela recension här.

Pürminerals Château de Vine Mineral Lipstick

 3. Helt underbara resor i skönhetens tecken

Inspiration i Tulum. Baden Baden med Sans Soucis, Biodroga och Biodroga MD. Florens med Bioline. Strömstad på Decléors födelsedagskalas. Några vändor till Stockholm på festligheter med leverantörer, pressträffar med mera. Jag ÄLSKAR resor!

Vy över Siena
4. Webshopsflytt

webshopsflytt HudoteketTänk dig att få packa upp tusentals produkter och sätta dem på sprillans nya hyllor i sprillans nya lokaler. Det fick jag göra i september. Cremeporr, big time! Här är några av Hudotekets stålkvinnor som hjälte till vid flytten.

Fortsättningen…

Nu kände jag plötsligt att det finns risk för att listan blir väldigt lång, och i ärlighetens namn, nu är det väl dags att blicka framåt och inte i backspegeln. Jag tycker det har varit så roligt att få dela mitt liv som skönhetsjunkie med dig, och hoppas att du vill följa med in i ett lika händelserikt 2015!

Andrea OlofssonJag och mitt osminkade face hälsar 2015 hjärtligt välkommen, vi är redo! Vi är faktiskt redan i full färd med att prova några av de senaste produktlanseringarna…

nyheter 2015 Skonhetssnack.se

Stor kram från mitt lilla face och jag!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.