I Andreas liv...Naglar

Mallbild & röda naglar

Mallbild & röda naglar

Åh, nu skiner solen utanför fönstret och det är alldeles vintervitt. På julafton gick vi vår årliga julpromenad kring Västersjön här i Jönköping, och var lite lagom bittra över att se alla malliga snöbilder på Facebook, från de som spenderade julen norrut.

MEN skam den som ger sig. En timme efter att vi kom hem och satt tänderna i julskinkan väller snön ned. Så på juldagen fick vi väldens finaste snöpromenad. Jag ÄLSKAR snöpromenader! Här är min mallbild, see it and weep my friend 😉

vinterpromenadOch så när man kommer hem är man rosig, lite lagom trött och såååå redo för bad och varm choklad. I år blev det också ett parti i spelet Alias, med total utklassning från mig och mannens sida. Det är intressant det där, att julen på ett sätt är så lika hos alla, men också så olika för man har olika små traditioner som är heliga hos varje familj. Hos mig är det julpromenad, sällskapsspel (som alltid slutar med att någon fuskat och någon är bitter för att det fuskas) och ätande av anisbröd som farmor har med sig från Jämtland.

hudoteketsystrarAlla systrar var hemma, weeeei!

Andrea Olofsson JulnaglarJulveckan till ära hade jag gått wild and crazy med lite rödglittrigt på naglarna.

Andrea Olofssons julnaglar

julnaglar

Jag hoppas innerligt att du har haft några sköna dagar, oavsett hur du har spenderat dem. Kanske är de som vilka andra dagar på året som helst. Kanske jobbade du, och får ta igen det en annan dag. Kanske har du haft världens baluns hemma med 20 pers med övernattning och planering för middag när man knappast ätit upp lunchen. Kanske är du utomlands, kanske firar du inte jul alls.

Oavsett så skickar jag en bamsekram. God fortsättning!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.