I Andreas liv...

God jul önskar jag dig!

julklapp natura bisse|skonhetssnack.se

Kolla in den här fina julklappen jag fick av Natura Bissé! Så nice att få testa produkter som inte finns i Sverige än också…=)

Den senaste tiden har varit lite upp och ned ska jag ärligt erkänna, och så är ju livet… Min morfar gick bort förra veckan, och när sådant händer blir ju det mesta ganska oviktigt. Så därför ska det blir extra fint att få hänga med familjen i jul, krama dem svinhårt för att liksom verkligen insupa dem. Syrran från Lund är hemma med, och imorgon får jag hem mannen också från Göteborg. Här ska uppskattas det som uppskattas kan! Ska nog även trycka i mig något kilo clementiner, tomtegröt och såntdära pensionärsgodis som jag gillar. Hoppas även på sällskapsspel, om min familj orkar med min överpepp på just sällskapsspel.

hudoteketsystrarSystrarna Olofsson

Så med följande citat (som vi hört innan, men som så tänkvärt) vill jag avsluta och önska dig en riktigt god jul! Kram!

 

Kanske får vi bara den tid som tilldelas oss på jorden. Därför ser jag det ännu tydligare nu: Jobba inte för mycket. Låt inte känslorna stanna i bröstet. Prata. Bråka aldrig om pengar. Våga säga nej. Våga säga ja. Paradiset kan vara en plats på jorden. Äventyret väntar, om ni bara vill.

-Kristian Gidlund

 

Tidigare inlägg Nästa inlägg

Relaterade inlägg

3 Kommentarer

 • Svara Jens 4 januari, 2016 at 18:07

  Beklagar sorgen:( Det är när någonting sådant händer som man verkligen stannar upp och börjar förstå och uppskatta dom små sakerna i livet och inser att ingenting varar för evigt. Hoppas ni får ett bra 2016 med massa nya härliga hudvårdsprodukter att se fram emot och att killen vinner sm i thaiboxning nu:D

  • Svara Andrea 4 januari, 2016 at 22:13

   Tack så mycket, Jens! Ja, det hoppas jag med =) Allt gott!

  • Svara Andrea 4 januari, 2016 at 22:13

   Tack så mycket, Jens! Ja, det hoppas jag med =) Allt gott!

  Skriv en kommentar