Filmer

Borstfilm från bareMinerals

Hello!

Ibland kan det vara en djungel att välja rätt borste. Jag har gjort min egen foundationborstguide här, men idag såg jag nedanstående film som bareMinerals producerat och tyckte att det var väldigt trevlig. Denna är dock bara om deras borstar, men bara de är ju många. Så filmen kanske kan ge något tips iallafall =)

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

4 kommentarer

 1. Hej.

  Jag undrar om du vet något om märket DMK, Danné Montague King?

  Tack för en bra och informativ blogg!

  Med vänlig hälsning,
  Kristina

  1. Hejsan Kristina!
   Tack för fina ord om bloggen =)
   Nej, jag känner faktiskt inte till dem. Är det ett märke som du gillar?
   Kram Andrea

 2. Hej!

  Jag köpte provflaskor av detta märke av min hudterapeut för ett tag sedan. Tyckte produkterna fungerade bra men blev fundersam över en ingrediens, nämligen propylene glykol. Läste lite om detta och låter inte så hälsosamt men det kanske är vanligt att skönhetsprodukter innehåller detta?
  Har lite röd/vit hy (låter jättesnyggt :-)) och har för tillfället (har inte ätit så bra i sommar) mycket plitor. Efter Dmk köpte jag REN för att de inte innehåller så mycket ”skit” men tycker inte att de produkterna rikigt passar mig.
  Fick ett infall att jag skulle kolla med dig om Dmk då du är så kunnig inom detta område. 🙂

  Med vänlig hälsning,
  Kristina

  1. Hejsan Kristina!
   Gällande ingredienser så är det alltid klurigt, då mycket hänger på koncentrationen och hur de beter sig i kombination med de andra ingredienserna i produkten.

   Men kort sagt är Propylene Glycol ett relativt milt konserveringsmedel, mildare än de flesta enligt den kemist jag varit i kontakt med. Den är konserverande, bakteriedödande och sägs kunna låsa in fukt. Kan ge kontakteksem, men då skulle jag tro att det krävs större doser än det som finns i cremen. För en normal hud ska det inte vara några problem, men har man exempelvis eksem så ska man nog testa sig fram.

   Men jag upprepar, det finns ingredienser som kan se likadana ut på en ingrediensförteckning, men bete sig helt olika beroende på vilken produkt den är i och i vilken koncentration.

   Lycka tilL!
   Kram Andrea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.