Andreas...I Andreas liv...

Bröllopsveckan är igång!

Bröllopsveckan är igång!

Alltså…på lördag är det tänkt att jag och Nima ska bli ännu mer ett team. Ett gift par. Lagom till detta har min syrra kommit hem från Lund där hon jobbar som språkkonsult til vardags. Min andra syster Olivia går fortfarande på gymnasiet, men är den absolut grymmaste jag vet på makeup. Därför tyckte jag det var så himla festligt att mamma lyckades fånga denna stund på bild, där trycksaker korras, längd på eyelinervinge provas och ja, prosecco intas. Of course.

Idag hämtade jag brudklänningen, den satt som en smäck. GAH det är så spännande allt det här. Min familj och blivande man är lediga i veckan för att fixa med bröllop, men jag prioriterar i rätt ordning och är på kontoret, jobbar och skriver om creme 😉

Imorgon är det en ledig dag, hoppas att du får en riktigt fin sådan. Kram!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

2 kommentarer

  1. Stort Grattis till Dig/Er för att ni snart är gifta med varandra o jag Önskar Er Allt Gott för resten av Ert liv.
    Kramar från Susanne Jansson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.