Parfym

Ny parfym på min byrå

Eau De Sisley nr 3 skonhetssnack.se IMG_5061

Nu har det skett en uppdatering på min byrå där jag har mina parfymer. Det senaste tillskottet heter Sisley Eau de Sisley 3 EdT och jag använder den mest som en vardagsdoft, trots att den innehåller ganska mustiga noter. Jag älskar dofter som inte bara är ”fräscha” utan som har det där lilla extra som får folk att reagera. Detta är en sådan doft.

Sisley Eau de Sisley 3 EdT

Jag ska vara ärlig, jag tycker det här med att beskriva dofter är supersvårt. Dels för att det är svårt att sätta fingret på vad något doftar, iallafall för mig. Jag kan känna av lätt/tung, citrus/blommor/ros, vanilj, musk and that’s about it =) Det gör det inte lättare av att texterna som beskriver en doft från parfymtillverkaren själv oftast är skrattretande, för att det är något blaj blaj om sensualism och åtrå (ja, alla låter typ likadana också). Därför kommer jag säga rätt upp och ned med den här doften vad som är i den, och bespara er floskler och klichéer  😉

Eau De Sisley nr 3 skonhetssnack.se IMG_5052

 

Toppnot: Bergamott, mandarin, bitter grapefrukt och citron. 

Hjärtnot: Syrén, lila ingefära, kinesisk osmanthusblomma och en antydan av persika och aprikos.

Basnot: Patschuli, vetiver, bensoe, vanilj och mysk.

 

Doften är inte ny för Sisley, utan det är bara jag som upptäckt den sent och behövde göra slut på lite annat först, ja, du vet hur det kan vara.

Sisley Eau de Sisley 3 EdT  är ett bra julklappstips till dig själv (because you’re worth it) eller till någon som du vill ska dofta precis som jag beskrivit ovan. Svingott om jag får säga det själv.

Toodles!

Tidigare inlägg Nästa inlägg

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.