Guider, tips & kunskapSolskydd

Skydd mot UV-strålning och skärmstrålning på spray

Skydd mot UV-strålning och skärmstrålning på spray

Let’s face it, sommaren är slut. Men trots det behöver man tänka på att skydda sitt lilla face från strålning. Både UV-strålning, men också mot HEV-strålning , dvs den strålning som kommer från datorer och andra skärmar. Så låt mig presentera min bästa kompis i handväskan eller på skrivbordet- Nannic UV Shield Instant UV Protection

Jag brukar alltid prata om Nannic UV-shield som det perfekta solskyddet att spraya på sig på lunchen när man ska vara ute- för kemiskt uv-filter måste man ju fylla på, och Nannics UV- shield SPF 20 är strålande att använda om man glömt UV-skydd på morgonen. Men så träffade jag Nannics VD Ann Sundqvist häromdagen, då hon var på besök hos oss i Jönköping, och då berättade hon att den även skyddar mot HEV-ljus! Haleluja moment! Något som vi inte tänkt på förr, då det här med HEV-ljus är ett relativt nytt ljus att skydda sig mot med hudvård.

Nannic UV shield skonhetssnack.se 20180826_164432

Nannic UV Shield Instant UV Protection.

Alltså, ska du bara ha en hudvårdsprodukt i handväskan så tycker jag det ska vara Nannic UV Shield Instant UV Protection.

Grymt bra saker med den:

  • Skyddar mot UVA och UVB, samt HEV-ljuset från skärmar.
  • Motverkar hudens åldrande tack vare en röd alg som är hudvårdande och ökar elastisiteten i huden.
  • Den är helt oljefri, så alla hudtyper kan ha den och den blir inte glansig.
  • Perfekt för personer som är tunnhåriga, och behöver skydda hårbotten tack vare den oljefria formulan.

Den fungerar kort och gott som solglasögon för huden, samt som ett skyddsfilter mot skärmstrålning.

SPF 20 från kemiskt filter lägger sig som en fin dimma över huden, och fungar perfa över makeup. Jag har missbrukat denna produkt i åratal, så I know. Däremot måste man spraya mycket och snabbt, så det inte kommer stora droppar som kan synas i ansiktet.

Så trots att sommaren är slut behöver vi skydda oss, och det gör vi väldigt bra med denna spray.

Kram hej!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.