Hudoteket tipsarTestat

Tips från Frida: så får du fräschare hår!

Hejsan och god jul på dig!

Hoppas att du har haft en riktigt fin ledighet, om du har haft någon sådan =)

Jag vet inte hur det är med dig (eller ditt hår rättare sagt) men för mig har det varit minst sagt en stressig tid. För håret. Glöggkväll, festkväll, tidig jobbmorgon, torrschampo i mängder, kaaaanske lite snabb och slarvig tvätt och en hel del styling och värmeverktyg på det. Håret är inte så himla glatt på mig så att säga…

Men så snackade jag med min kollega Frida och hon tipsade om en produkt som gått mig lite förbi. Det var så himla bra så jag låter henne berätta det här också. Varsågod Frida!

”Jag vill här med slå ett slag för magiska Detoxifying Scrub Schampo från Davines. 

Senaste månaderna har jag börjat använda detta schampo som en peeling för hårbotten.

1-2 gånger i veckan tvättar jag håret med Detoxifying-shampot, för att få håret riktigt rent och få bort gamla envisa rester av stylingprodukter. Men också för att avlägsna döda hudceller och öka cirkulationen. Precis samma effekter som man vill åt när man peelar sitt ansikte eller kropp!

davines_detox

Så här gör jag:

Först tvättar jag håret med Nou Nou Schampo en gång, och sköljer ur det. Sedan tvättar jag håret igen med Detoxifying-schampot (håret ska vara riktigt genomblött).  Jag masserar in kornen ordentligt i hårbotten, och sköljer ur håret noggrant.

Efter det kramar jag ur håret, lägger i Nou Nou-balsam, och låter det verka i 10 minuter. frida

När jag sköljt ur balsamet avslutar med att applicera lite Oi Oil i handdukstorrt hår.  Mitt hår är finare och friskare än någonsin och det växer som ogräs!”

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.