Hudoteket tipsarI media

Sett i pressen: Clarins nya Extra-comfort Foundation

Clarins fullständigt öser nyheter över oss i höst och en av dem är Extra-Comfort Foundation.

Den är precis som den låter, en foundation som ger extra comfort, främst till en något torrare hy eller en mogen hy. Jag skulle också vilja säga att den är till den som vill jobba förebyggande anti-age, med tanke på att den både har SPF 15 och skyddar mot fria radikaler. Ja, jag tjatar om det där men det är ju också himla viktigt. Tåls att upprepas.

Jag har inte hunnit testa den själv ännu, men magasinet Plaza Kvinna har gjort det och de ger tummen upp! Dock har jag testat ut nyans och jag som är en Fairly Light i bareMinerals, Barely Beige i Youngblood, Ivory i Sisley, Light i pürminerals (och så vidare) ska ha nyansen 105 Nude. Den ljusaste med andra ord. Känslan på huden tycker jag blir matt med lyster, så det blir ändå liv i ansiktet. Ser fram emot att testa nu =)

Clarins_extracomfortfoundation

 

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.