I media

Skönhetssnack The Podd: Trender och snigelsekret

Skönhetssnack The Podd: Trender och snigelsekret

Hello!

Idag har vårt allra första poddavsnitt och där snackar vi trender! Dessutom pratar vi om bästa produkterna 2017, baserat på listan som Hudoteket tagit fram. Avsnittet hittar du här:

Nedan följer lite länkar och information om det vi pratar om i avsnittet.

Det bästa från 2017

Ja, vi kände att vi var tvungna att stöta och blöta förra årets favoriter en vända. Vi utgick från ”Årets skönhetsfavoriter 2017”, som är en lista som Hudoteket tagit fram. Den är baserad på recensioner och  försäljningstopplistor.

Listan hittar du här!

De produkter som vi snackar om i avsnittet är nedan. Du kan även hitta alla samlade här.

 

Unite Texturiza Dry Finishing Spray

Trender 2018

Anti- Pollution

Ja, vi snackar om föroreningar och allt fruktansvärt som de gör för huden. Jag har skrivit ett helt inlägg om det här i samband med att vi lanserade Skin Regimen, det kan du läsa här. Eller lyssna på podden 😉

Det finns mängder med produkter som jobbar anti-pollution, några av de som vi lyfte är:

Verso Anti Pollution
Biodroga MD SKIN BOOSTER Anti-Pollution & Inflamm-Aging Serum

Superfruits och Superfoods

Från föroreningar kommer fri radikaler och dessa skyddar man sig mot via antioxidanter. Därför har serier med superfoods och superfruits ökat och vi tipsar verkligen alla om att använda antioxidanter i sin dagliga hudvård. Här kommer ett gäng tips på produkter med superfoods och superfruits:

  • Elemis har släppt nya produkter, en hel serie med Superfoods.
  • Likaså Beauté Pacifique.
  • Även Skin Regimen är fullproppat med superfruits och superfood.
  • Och slutligen, svenska M Picaut innehåller mängder med havtorn som är en fantastisk källa till antioxidanter.

HEV-ljus

High Energy Visible Light är det blå ljuset påverkar oss via mobiler, datorer och surfplattor. Det kommer fler och fler produkter som fungerar som sköldar mot detta ljus, och nedan har vi listat ett gäng! Jag vill även tipsa om att Mesoestetic precis har kommit med en solskyddsserie som även skyddar mot HEV-ljuset. Hela den serien hittar du här.

Mesoestetic AOX ferulic

Primers

Vi snackar om att det här med primers verkligen brer ut sig just nu. Från att bara ha funnits i varianter som ska få makeupen att sitta bättre, finns även nu mängder med primers som både förbättrar hudstrukturen samt jämnar ut hudtonen. Här ser du de nya godbitarna vi pratar om i poddavsnittet!

Probiotika och Prebiotika

Enligt forskning består vi av högre andel bakterier än mänsliga celler. Därför är det inte konstigt att fler och fler märken inser att man även måste behandla kroppens bakterier, och inte bara hudcellerna. Märket ESSE Probiotic Skincare är det märket som verkligen anammat detta och jobbar dessutom med levande goda bakterier i sin hudvård. Även Comfort Zones serie Remedy innehåller PREbiotika, alltså maten till de goda bakterierna.

Är du nyfiken på probiotisk hudvård kan du läsa detta inlägg:

Du ska även hålla utkik efter avsnitt nr 3 där vi enbart pratar probiotisk och prebiotisk hudvård! Aweeei!

Jag måste bara också flika in ett tips om PÜRs senaste primer, den innehåller också probiotika! Har inte hunnit testa den ännu, men den verkar tämligen intressant…=)

 

PÜR 4 in 1 Correcting Primer Probiotics

Koppartripeptid

Vi pratade även om en ingrediens som vi tror att vi kommer läsa mer om. Och om du är nyfiken på den, kika gärna närmare på nedan produkter!

Mizon Collagen Power Firming Eye Cream
Det var allt från detta avsnitt, stay tuned för ett nytt avsnitt nästa fredag!
kram!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

2 kommentarer

  1. Hej hej Andrea Hoppas allt är bra med dig i det fina vädret och att du inte avlider:D En fråga om GelCoat C Dry Air Comfort från Beaute Pacifique. Jag köpte den i dag i butiken och undrar om det är en utgående produkt.Är det något som du känner till? Jag har hört på andra ställen att det är en utgående produkt länge nu men den finns alltid kvar hos er. Frågar mest för att det känns lite tråkigt om jag böörjar använda den och tycker den är superbra.

    Ha det bra och tack för en jätte bra blogg:D

    1. Hejsan Jens! Här är det fint, tackar som frågar! Yes, den kommer att utgå när den är slut på lagret =) Ha en fin dag! Kram Andrea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.