Events

Premiär för Hudotekets exklusiva jubileumsgåva

Premiär för Hudotekets exklusiva jubileumsgåva

Äntligen! Som jag har längtat efter att lansera denna makalöst fina gåva. Ja, om jag får säga det själv. Arbetet börjar ju flera månader innan lansering med att välja ut vilka produkter som ska få vara med, hur det ska förpackas och så vidare och så vidare. Men nu är den iallafall live! Du som shoppar produkter över 950 kr får gåvan som är värd drygt 1 350 kr. Och det är så mycket gottigt i den. Häng med så ska jag berätta om alla smarrigheter…

Produkterna i hudotekets jubileumsgåva på skönhetssnack.se

 

Innehållet i gåvan

Sans Soucis Aqua Clear Skin Spot Off Anti-Blemish Stick. ”Första hjälpen”-stick mot finnar och pormaskar med antibakteriell verkan. Passar alla hudtyper som har problem med finnar och pormaskar. Den mest självklara produkten i väskan, denna produkt har vi sålt på Hudoteket sedan 1970-talet. Till typ alla =) Dutten kallas den och bör stå i ALLAS badrumskåp!

Comfort Zone Renight Cream är en näringsrik nattcreme med 88% naturliga ingredienser. Cremen nyttjar gojibärets alla fantastiska egenskaper samt att fomulan innehåller exklusiva oljor som reparerar skador i huden från och förstärker hudens naturliga försvar. Doften på denna är magisk!

Biodroga Energize & Perfect 24-hour Care Normal Skin ger huden en vitaminkick och får den att stråla! Denna kombinerade dag- och nattcreme ger huden mer motståndskraft och massor av lyster. Cremen förbättrar hudens elasticitet samt motverkar torrhetslinjer.

Elemis Biotec Skin Energising Day Cream är en avancerad dagcreme som ger huden energi. Den återfuktar, ger en slätare, mer ungdomlig hud. Den är också berikad med elektrolyter, antioxidanter och peptider som tillför fukt och näring. En perfekt produkt att använda som en kur när du känner att huden är trist och glåmig.

M Picaut Exfoliating Peel Mask är en kombinerad peeling och intensivverkande mask som ger näring och lyster. Micropärlor från jojoba exfolierar medan närande havtorn och phragmites stimulerar cellernas naturliga förnyelseprocess.

Mesoestetic Radiance DNA Intensive Creamär en dagcreme med SPF 15 som är skapad speciellt för att återaktivera de viktigaste hudfunktionerna och stärka hudens skyddsbarriär. Huden återfår sin elasticitet, fasthet och lyster. Passar perfekt till mogen hud.

Babor Ampoule Concentrates Active Night Fluid är en specialampull som används på natten. Den aktiverar ämnesomsättningen för bättre återhämtning av huden. Idealisk för en trött, glåmig hud i behov av återuppbyggnad.

Davines Essential OI Oil Absolute Beautifying Potion, en multifunktionell hårolja som gör underverk. Oljan både stylar håret och verkar vårdande, fuktgivande och närande. Den motverkar frissighet och ger fantastisk glans.

Transderma C är ett 100 % organiskt C-vitaminserum. Serumet stimulerar kollagenbildningen samt reducerar fina linjer och rynkor. Ger en slät, fast och strålande hud!

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector. Ett perfekt läppglans när man vill ha naturligt fylliga och jämna läppar. Läppglanset vårdar läpparna och skyddar dem från fria radikaler och yttre påfrestningar.

Bliss Fabulous Foaming Face Wash är Bliss mest omtyckta produkt! En lätt löddrande peeling och rengöring i ett. Den är oljefri och tar omedelbart bort makeup och orenheter samtidigt som den skonsamt peelar bort gamla hudceller.

Jubileumsväska på Hudoteket.se

Tutti balutti får du i den här fina väskan. Jag älskar det grafiska mönstret som vi tagit fram tillsammans med guldet. Perfekt till lunchlådan, skorna eller cremer =)

Vi har enbart ett begränsat antal av väskorna så det gäller att vara snabb för att få en. Jag bara älskar den!

Här kan du läsa mer om kampanjen>

Jubileumsdagar 31-31 mars

Givetvis kombineras gåvolanseringen med en hejdundrande fest på Hudoteket Salong & Butik i Jönköping. Varmt välkommen dit för att träffa oss, representanter från våra märken, gör prova på behandlingar (boka en tid för att säkert få en), drick bubbel och mys runt. Läs mer om eventet här>. 

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.