BB & CC CreamTestat

Testat: bareMinerals Prime Time BB Primer-Cream

Att bareMinerals sprutar ur sig nyheter i år kan inte ha gått någon obemärkt förbi. Jag kämpar hårt för att hålla jämna steg med lanseringarna, men nu har tiden kommit till nyheten Prime Time BB Primer-cream.

bareminerals_bb_primer

När jag testade den första gången blev jag lite besviken, för jag hade förväntat mig ett mer täckande resultat. Jag hade liksom lagt mer vikt vid ”BB” i namnet än ”primer”.  Men när jag tog en närmare titt på flaskan så är det ju faktiskt mer fokus på att det är en primer än en BB-cream, så jag fick allt testa ett antal gånger till med lite ändrade förväntningar.

Alltså, detta är en primer med en släng av BB-cream effekter. Solskyddsfaktor till exempel, det ser man inte så ofta i en primer, men denna har SPF 30. Färg är också något som primers inte brukar ha, så check på den BB-cream egenskapen. Och visst, en BB-cream brukar ju ha en primer-effekt, så där kan vi också säga att den håller vad den utlovar.

Så alltså, när man köper denna produkt ska man alltså förvänta sig en primer med plusmeny. Då blir man mer än nöjd! Perfekt om man inte vill ha så täckande som foundation, utan väldigt lätt täckning kombinerat med solskydd och en veery utslätande effekt. Om man gillar Tinted Pores no More från dr.brandt men vill ha solskydd så är detta ett hett tips.

Kommer i två nyanser, och bäst blir det om du snabbt applicerar den och inte masserar in den i evigheter. Då är risken att den börjar korva sig, men när den väl ligger på sitter den där. Korvar sig alltså inte när man applicerar exempelvis mineralmakeup med cirkulerande rörelser. Goodie.

bareminerals_bb_primer_shades

Adios!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

3 kommentarer

 1. Hur är denna jämfört med BM:s neutraliserande primer, dvs den som korrigerar rödhet. Jag är så röd i hyn och skulle önska en primer som tar bort det.. Så satt jag och funderade på denna BB eftersom även den kan neutralisera rött om jag förstått det hela rätt 🙂

  Vilken neutraliserar bäst?

  1. Hejsan!
   Då tycker jag absolut Prime Time Neutralizing Primer från bareMinerals.
   Min syrra Sofia (verkligen röd) har testat den här på bloggen, du kan se resultatet här.

   BB-cremen från bareMinerals dämpar viss rödhet, men inte lika bra som ovanstående tycker jag =)
   Ha det gott!
   Kram Andrea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.