Okategoriserade

Priori & Revitalash fransserum bäst i test!

Vid det här laget är det nog få som har missat att det finns fransserum som påstås kunna göra dina fransar längre, mörkare och tjockare på bara några veckor. Men stämmer det verkligen, och vilka fransserum håller vad de lovar?

I det senaste numret av Amelia fanns ett test av fransserum, och båda fransserumen som finns på Hudoteket hamnade i topp! Priori Lash Recovery Serum knep åt sig den åtråvärda förstaplatsen medan Revitalash Advanced Eyelash Conditioner hamnade strax därefter. Här ser ni deras omdömen:

Jag själv använder Revitalash fransserum regelbundet och kunde inte varit mer nöjd! Jag har alltid haft korta fransar och istället letat efter den ”perfekta” förlängande mascaran för att kompensera för mina små ministrån. Vid festliga tillfällen brukade jag använda lösögonfransar för att få till de där svepande ögonfransarna som man så gärna vill ha. Men så fick vi in Revitalash och även om jag var skeptisk först tänkte jag: Varför inte?

Så jag gav det ett försök och efter ungefär tre veckor började komplimangerna strömma in. Överallt fick jag höra att jag hade så långa och fina ögonfransar, och alla undrade vad tusan jag hade gjort. Nu behöver jag inte varken lösögonfransar eller förlängande mascaror för att fransarna ska se längre ut, eftersom de är tillräckligt långa på egen hand!

Mina ögonfransar efter användning av Revitalash.

Tyvärr har jag ingen egen ”före”-bild, men på bilden nedan kan du se vilken skillnad det blir med Revitalash! Och av Amelias test att döma ska ju Priori’s fransserum vara minst lika bra, och till och med snäppet vassare. Det gillar vi!

Så om du också har tröttnat på att sukta avundsjukt på andras flirtiga fransar är räddningen inte långt borta – och det fungerar verkligen. Det kan både jag och Amelia-testet intyga!
Lycka till!

Läs mer om Priori Lash Recovery Serum >>
Läs mer om Revitalash Advanced Eyelash Conditioner >>

//Sofia, Webshopsassistent 

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.