Okategoriserade

Nyhet – Essie Professional nagellack!

Den roligaste nyheten som vi har fått in på Hudoteket på sista tiden är utan tvekan Essie nagellack – i alla fall om jag får bestämma! De säljs ju redan lite här och var i Sverige, men det som är speciellt för oss och andra skönhetssalonger är att vi har Essie Professional, det vill säga professionella nagellack för de som utövar manikyr. Dessa nagellack håller hög salongskvalitet och har en tunnare borste, som ger en precis och enkel applicering och en kontrollerad mängd färg.

Jag har naturligtvis inte kunnat låta bli att testa ett av nagellacken, då jag sedan innan har hört mycket om Essies nagellack och deras höga standard. Jag som annars kan vara lite skakig på handen tyckte att det var enkelt att få nagellacket jämnt, fint och slätt på nageln – utan kladd, bubblor eller ränder. Jag använde först Essies underlack, sedan två lager nagellack, och till sist Essies överlack. Resultatet blev kanonfint med hög glans och perfekt yta, men inte nog med det – naglarna höll sig fina i över en vecka! Utan att flagna eller lossna. Helt otroligt! Dessutom var inte naglarna sådär torra och slitna som de kan bli efter nagellack när jag tog bort det, utan såg friska ut och kändes starka. Detta eftersom formulan både skyddar och stärker naglarna. En ny nagelfavorit!

Mer om Essie
Essie Weingarten lanserade den första kollektionen nagellack 1981 i USA. Idag är märket ledande på den amerikanska professionella marknaden och finns i över 100 länder. De läckra, trendiga och lekfulla färgerna matchas av fantasifulla namn som får oss att drömma. Märket älskas av kungligheter, kändisar och skönhetsintresserade, och har man väl upptäckt Essie vill man bara ha mer.  Nagellacken är fria från DBP, Toluene and Formaldehyd.

Till Essie Professional i webshopen >>

//Sofia, webshopsassistent

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.