Okategoriserade

Inspiration!

jane iredale fortsätter imponera. I tisdags var jag och Rebeca på kurs i Göteborg för att få ytterligare kunskap om märket, innehåll och appliceringsmetoderna som jane iredale står för. Vi testade hela sortimentet, de va allt från primers, foundations, skuggor till sista touchen av läppglans och 24 karats glimmer. Huden strålade och inspriationen var på topp när vi åkte hem.

jane iredale’s filosofi är att den vackraste makeupen är en sund hud. Därför är hennes mineralmakeup ett komplement till din professionella hudvård. Produkterna är fria från artificiella färg- och parfymämnen, kemiska konserveringsmedel och tilltäppande mineraloljor. Samtliga produkter är dessutom dermatologiskt testade, icke-irritativa, allergitestade och hypoallergena.

För dig som är sugen på att testa ett nytt makeup märke kan jag tipsa om jane iredale´s prisvärda kom-igång-kit som finns i 3 olika nyanser, light, medium , medium light. Kittet innehåller allt du behöver för en bra start, The Handi Brush, Mineral Foundation PurePressed Base SPF 20, Dream Tint Moisture Tint SPF 15, Longest Lash Thickening & Lengthening Mascara (Black Ice).

Min personliga favorit är Pommisst hydrating spray som gör så att foundationen smälter in i huden så de ser så där otroligt naturligt och återfuktat ut, de gillar jag starkt! (om jag då måste välja en produkt förstås, annars hade jag kunnat rabbla upp en lång lista av produkter jag gillar).

 

 

/ Sofie Webshopsansvarig Hudterapeut

Dela detta inlägg

Sofie är hudterapeut på Hudoteket och gästbloggar ibland på skönhetssnack.se. Hon är grym på allt som har med huden att göra och har en bred kunskap om massor av märken. En tillgång här på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.