Okategoriserade

Högsta betyg för Caritas fuktmask!

Oavsett vilken hudtyp du har så behöver din hud fukt för att må bra och visa sig från sin allra bästa sida. Ett perfekt sätt att fuktboosta huden snabbt är med hjälp av en fuktgivande ansiktsmask, som omedelbart fyller på fuktreserverna och ger din hud nytt liv.

I den rykande färska tidningen Damernas Värld nr 10 finns ett stort test av just fuktmasker, och den enda ansiktsmasken som får 5 poäng och därmed hamnar i topp är Carita’s fuktmask, nämligen Ideal Hydratation Lagoon Bath Instant Moisturising Radiance Mask. En riktig höjdarmask med andra ord!

Det är en underbar, törstsläckande mask som badar huden i välgörande näring och fukt och stärker dess fuktbindande skyddsbarriär. Huden blir smidig och len och strålar av välbefinnande och hälsosam lyster. Masken passar alla som har fuktfattig hud och vill ge sin hud optimalt med fukt.

Och det är inte bara Damernas Världs testpatrull som tycker att denna mask är kanon – även två av våra webshopskunder har gett den 5 av 5 stjärnor. Den ena skriver att det är en ”fantastiskt skön mask som gör huden ljuvligt mjuk och uppfriskad”, medan den andra utropar masken till ”bästa fuktbomben någonsin!”
Så Carita’s mask är verkligen en fullträff ifall du önskar mycket fukt till din hud.
Läs mer om produkten här >> 

Maximera effekten av din fuktmask
I testet tipsar de även om hur man får sin fuktmask att prestera ännu bättre. Jag tänkte citera de tipsen här, kombinerat med tips på produkter ur Carita Ideal Hydratation-serien, som alla passar perfekt till Carita’s fuktmask. Du kan dock givetvis använda ansiktsmasken tillsammans med dina vanliga skönhetsprodukter som du har hemma.

  1. ”Börja med att rengöra ansiktet från smink och smuts med en effektiv rengöringsprodukt.” Tips: Carita Ideal Hydratation Lagoon Gelée 
  2. ”Följ upp med ansiktsvatten, som tar de sista smuts- och sminkresterna. Var särskilt noga kring näsvingarna och på halsen, där smuts och bakterier ofta samlas.” Tips: Carita Ideal Hydratation Lagoon Water
  3. ”Fuktmasken fungerar bäst om den får verka utan blockerande döda hudceller. Följ upp din rengöring med en mild ansiktspeeling. Skölj av med ljummet vatten. Badda huden torr.” Tips: Carita Ideal Hydratation Lagoon Scrub
  4. ”Applicera rikligt av ansiktsmasken över ansikte och hals. Låt verka så länge som det står på förpackningen – din mask blir inte extra effektiv för att du förlänger tiden efter eget tycke.”
  5. ”Skölj eller badda bort masken efter verkningstiden och följ vid behov upp med en ansiktscrème.” Tips: Carita Ideal Hydratation Lagoon Cream
Källa: Damernas Värld nr 10

 

Lycka till!

//Sofia, Webshopsassistent

 

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.