Makeup

Vårkänslor med Clarins

Vårkänslor med Clarins

Fi fasen vad kallt det är! Och i min gamla lägenhet, kallt in i märgen blir det. Därför tänkte jag värma upp lite här med att skriva om våren. För det är det som jag jobbar med nu, vår och sommar 2017. Helt crazy! För några veckor sedan fick jag iallafall se alla Clarins lanseringar för våren 2017, så dessa får du se en förhandskik på idag om du läser vidare =)

Clarins Vårlook 2017 modell

Hur snygg är inte denna tjej då? Kolla kindbenen! Hon är ansiktet utåt för Clarins vårlook som heter Contouring Perfection där Clarins i pressutskicket skriver att de ”bjuder in alla till en superenkel contouring session”.

Därav är vårlookens stolthet en palett avsedd för just contouring. Hundra år senare tänker ni kanske då, men ja, vissa märken kanske kikar på marknaden för att sedan göra sin egen variant och kanske ännu bättre än de som var tidiga.

Clarins spring 2017 Contouring palette

Clarins Face Contouring Palette Limited Edition

Här är den iallafall och den kommer med en tillhörande borste. Det är tre nyanser i paletten- en matt ljus för att ge volym till ansiktet, ett mörkare puder för att ge en snygg kontur och ett rouge som ska ge fräschör på kindernas äpplen. Clarins säger att det är ”slut med en mängd olika beiga nyanser som du inte vet vad du ska göra med. Denna palett är lätt för alla att använda, även nybörjare”.

Jag kände på färgerna och de blir väldigt skira på huden, så som sagt, även för de som känner sig osäkra är det svårt att göra fel, för såååå fel kan det inte bli då de inte har supermycket pigment.

 

Clarins spring look 2017 multipen

Clarins 4- Colour All-in-One Pen Limited Edition

Yes! Alltså, glädjen när jag fick se denna penna! Dum som jag var filmade jag den bara, tog inga kort så du får se den här på en pressbild. Det är alltså en såndär man hade när man gick på förskolan, och man kunde byta färg! Nu är detta möjligt med denna multipenna även när det kommer till makeup. Clarins 4- Colour All- in-one Pen Limited Edition kommer att innehålla tre kajaler i färgerna brun, blå och svart samt en läppenna i någon form av beigebrun nyans. HURRA! HURRA! HURRA! Denna produkt liksom ovanstående palett kommer komma som limited edition, det vill säga att när de är slut så är de slut och kommer inte tillbaka (vad vi vet).

clarins spring 2017 lips and yes |skonhetssnack

Clarins kommer även komma med nya skuggor, läppstift, ögonskuggspaletter, nya cremer OCH en ny foundation. En spännande vår med Clarins helt enkelt, och nyheterna börjar släppas vecka 7 2017, så häng på låset om du är sugen på limited edition-produkterna, ibland tar de slut snabbt som ögat.

Au revoir!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

3 kommentarer

  1. Hejsan Susanne! Tack för din fråga!
   Nej, det är de inte. Så här skriver Clarins själva om detta: ”In 1987, Clarins was the first French company to ban animal testing.Since plants offer a mine of resources and infinite riches. Clarins also banned the use of cellular extract of animal orgin in 1991.”

   Ha det så gott!
   Kram Andrea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.