LäpparMakeup

Swatches på By Terry Rouge-Expert Click Stick

Swatches på By Terry Rouge-Expert Click Stick

Hello! Idag är det helt galet varmt i Jönköping, termometern visar 31 grader! Jag har trots detta utsatt mina armar för det mest omfattande swatchande jag någonsin gjort- nämligen swatches på By Terrys senaste produktlansering för läpparna By Terry Rouge-Expert Click Stick. Hela 25 nyanser finns det av detta supermysiga läppstift, och resultatet av mitt målande ser du här om du läser vidare.

By Terry Rouge-Expert Click Stick är enligt de själva ”Läppstift med droppformat stift som ger samma precision som en läppenna.” Det är alltså tanken att med hjälp av stiftets droppform ska kunna precisera appliceringen. Finishen är sidenmatt, utan att bli torr och ”dammig”. Man klickar fram rätt mängd med knappen i botten på stiftet och här håller jag upp ett varningens finger. Har man klickat för långt får man skylla sig själv. Det går inte att klicka tillbaka, så gå inte loss som Kråkan (i Mamma Mu du vet? 😉 ) på knappen, utan ta ett klick i taget.

Jag har själv inte hunnit prova detta under en längre tid, jag måste ju välja färg först =)  Här kommer en visning av alla fina nyanser nedan!

 

Byterryrougeexpertclickstick

Ååååkaj! som du ser på bilderna finns det en mängd nyanser för att verkligen alla ska hitta någon de gillar.

Byterryrougeexpertclickstick1|skonhetssnack.se

Ovan ser du färgerna 1-7

Byterryrougeexpertclickstick2

Ovan ser du nyanserna 8-13

Byterryrougeexpertclickstick3

Ovan ser du nyanserna 14-19

Byterryrougeexpertclickstick4|skonhetssnack.se

Och där var de sista! 20-15.

I helgen ska jag skrubba mina innerarmar rena och resa utomlands. Var återkommer jag om i ett annat inlägg =)

Kram och trevlig helg!

 

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.