BorstarFoundation/BasMakeupTävling

Premiär för bareSkin + tävling!

Premiär för bareSkin + tävling!

Uppladdningen inför bareSkin Foundation har minst sagt varit intensiv. Folk har varit så nyfikna och peppade, har knappt sett något liknande. Annat var det när bareMinerals lanserade sin första foundation, Original Mineral Foundation. Då kunde man inte tänka sig att det där konstiga pulvret med massa borstar till skulle bli dem massiva succé som det sedan blev och fortfarande är. Nu hade ju bareMinerals liksom satt standarden, man förväntar sig inget annat än storverk från dem nu. Och nu till frågan: kommer bareSkin göra samma revolutionerande intåg i våra badrumsskåp? Jag har testat och tror jag vet svaret…

Men först måste du också få lära känna bareSkin! Och för att få lite extra feeling tänkte jag visa upp lite filmer som bareMinerals producerat. Enjoy!

Lite bakgrund…

Om bareSkin

Och om vi ska ta det i text

bareSkin är alltså en väldigt lätt flytande foundation. Från början propagerade de väldigt mycket för sina mineraler, men förklarar nu att det var för att de inte kunnat ta fram en foundation som matchade deras krav på vad en bra foundation ska innehålla och göra. Så efter 83 olika test på formulas som de inte tyckte fungerade, har de nu kommit fram till denna.

Egenskaper i korthet:

 • Den har (såklart) hudvårdande egenskaper. Dah.
 • Den innehåller vitamin-C som har en uppklarnande effekt på huden och ger en fin lyster.
 • Titandioxid ger solskyddsfaktor 20.
 • Den innehåller vårdande kokosvatten istället för vanligt vatten.
 • Stamceller från lilja som har en lugnande och antioxidativ effekt.
 • För den som är intresserad av sådant kan jag tala om att den inte innehåller silikoner, parabener, olja eller parfym.

Shake, drop, buff-applicering:

bareMinerals Perfecting Face Brush

Man ska helst använda den tillhörande borsten Perfecting Face Brush. När jag såg den så tänkte jag att mjä, den är nog inte så viktig. Men faktiskt så tycker jag att resultatet blir bra med den, och att det gör produkten mer dryg.

 • 2 droppar ger lätt täckning
 • 4 droppar ger mediumtäckning
 • 6 droppar ger full täckning

Två droppar låter lite, men jag som är van vid att använda mineralfoundation tyckte att det räckte långt, alltså det blev ganska bra (men naturlig) täckning med bara två.

bareMinerals borste och foundation

Vilken färg ska man ha?

Ja, det finns ju några stycken att välja på. 20 stycken för att vara exakt. För vissa kan det vara förvirrande, men många hurrar nog över att det finns så många att välja mellan. Det kan vara så att det faktiskt är några stycken som passar, och då får man helt enkelt gå på den som känns bäst i maggropen. Jag brukar ha fairly light på vintern och light på sommaren i deras originalfoundation, och nu blev 01 Porcelain väldigt fin på mig (alltså den ljusaste. Vilken skräll, va? ). Dock har jag aldrig använt den ljusaste i pulverform. Dock skulle jag kunna ha både 02 och 03 i bareSkin med, men just nu känner för jag 01 looken =)

Och då det finns så många fler färger i bareSkin än i deras vanliga sortiment finns det ingen direkt översättningskarta. Dock kanske denna kan vara till hjälp.

 

Färgkarta för bareSkin foundationbareSkin Foundation Ljusa nyanserDe 10 ljusare nyanserna, med start från vänster med ljusast.

bareSkin Foundation Mörka färgerOch de tio mörkare.

bareSkin darker shadesDe tio mörkare i ett annat ljus.

Min samlade åsikt

Jag.är.imponerad.
Men egentligen är det som så, att då jag använder så bra hudvård så bryr jag mig inte supermycket om alla extraegenskaper som min foundation har. Det viktigaste är att den ger ett snyggt face som sitter på plats hela dagen. Man kommer liksom inte undan bara för att man har en hel trädgård plus lite älvstoft i ingrediensförteckningen.

Som tur har bareSkin både och. De klarar testet både när det gäller innehåll och funktion, så jag kommer fortsätta denna produkt. Jag tycker att konsistensen är silkig och go, den är dryg som sagt och den sitter väldigt bra. C-vitamin ger ju ingen direkt lyster, så jag upplever inte denna som en ”lystrig” foundation, så känner man att man vill ha det resultatet ska man lägga en highligter över. Men man blir heller inte matt, bara helt naturligt jämn. Jag har varken använt primer eller Mineral Veil när jag har provat men den har ändå suttit fint utan att bli glansig. Stor tumme upp!

TÄVLING

Nu har du möjlighet att testa bareSkin foundation och Perfecting Face Brush! Ett exklusivt kit med foundation och borste kan bli din om du svarar på följande fråga i kommentarsfältet:

Vad är viktigast för dig när du väljer foundation?

Tävlingen pågår till och med 2 september. Lycka till!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

105 kommentarer

 1. Det viktigaste för mig är att den sitter hela dagen. Tycker att många försvinner under dagen även med puder ovanpå…

 2. Hej!

  Det absolut viktigaste för mig är att jag inte vill gå omkring med en ”mask”. Jag vill vara jag med hjälp av en foundation som framhäver istället för att dölja 🙂

  Kram Johanna

 3. Det viktigaste för mig när jag väljer en foundation är att den ger mig ett ”bättre jag”. Alltså att den framhäver min egen hy och gör att den ser lite bättre ut. Den får liksom inte täcka på ett sådant sätt att jag ser helt tokspacklad och övermejkad ut. Då jag har nån finne här och där och nåt rött märke efter en gammal finne, väljer jag att se ut som mig själv, naturlig men lite bättre med foundationen, och så tar jag en dutt concealer på just det problemområdet vilket jag att jag typ ser typ flawless ut 🙂

 4. Jag lider av akne. Många råder mig till att använda en heltäckande foundation med inslag av gult i för att dölja det röda…men alla fattar att jag har akne ändå, oavsett hur mycket foundation jag lägger på. Det ju går inte att dölja allt, tyvärr.

  Jag brukar vilja svara att det viktigaste för mig när jag väljer foundation är, precis som många andra, att den ska stämma överens med min hudton. Utan att bli för täckande, för gul eller för ”kakig”.

  Kram Therese

 5. Det viktigaste med min foundation är att den är täckande, men att det ser naturligt ut. Det ska inte synas att man är sminkad.

  Kram
  Johanna

 6. 1. Att den är i hygienisk form.
  2. Att den lägger sig snyggt utan att ”fnullra” av eller göra huden torr.
  3. Att det finns många snygga toner i alla färgskalor att välja mellan!

  Blir spännande med denna nya produkt- dessutom gillat jag namnet på den!

  Vänliga hälsningar Helena

 7. Att den jämnar ut hudtonen, jag vill ha en Foundation som är transparent..
  Jag vill känna mig snygg, vacker som en nyponros när jag sminkat mig.
  ”Bacause i´m wort it.”

 8. En riktigt bra foundation smälter in och inte märks. Den ska göra ansiktet fräschare så att man ser piggare ut.;-)

 9. Det viktigaste för mig är att den vårdar och låter huden andas, har rätt nyans och smälter in i huden för en naturlig look.
  Jag använder redan bareminerals foundation men ibland önskar jag att den täcker mer som en flytande foundation, så bareskin kommer nog bli en ny favorit!!

 10. Vilken härlig tävling!
  Jag gillar bare minerals pulver foundation, så det ska bli spännande att få möjlighet att få testa denna!

  Det viktigaste för mig är när jag väljer foundation är att den:
  1. ger lyster
  2. inte blir för ”kakig” på huden, det ska alltså inte synas att jag har någon foundation på mig alls.
  2. ger fukt
  3. har en lättarbetad formula
  3. är hållbar
  4. har skolskyd som skyddar min hy (vilket är svårt att hitta i flytande foundation)

  Och dessa kriterier tror jag nya Bare Skin foundation faktiskt uppnår!

  Spännande 🙂
  kram,
  Evelina

 11. Det allra viktigaste för mig är att hitta en foundation som är skonsam mot min hy. :)(Vilket Bareminerals Original Foundation varit sen jag testade den första gången för en herrans massa år sen)

 12. Jag har problemhy och därför är det viktigaste för mig att min foundation täcker bra. Samtidigt vill jag inte ha nåt som känns kletigt och tilltäppande i ansiktet. Den ultimata produkten täcker samtidigt som den ger lyster…. har fortfarande inte hittat den 😉

  Kram från Hanna

 13. Det viktigaste för mig är att den inte ser onaturlig ut och känns naturlig och vårdande. En fräsch jämn hudton, och att den inte framhäver mina torra partier

 14. En bra Foundation ska vara lätt att applicera, smälta in i huden, trolla bort skavanker ge fin lyster och snygg finish och hålla en hel dag så man känner sej fräsch!

  kram Marie

 15. Det ska kännas lätt när man bär den på ansiktet, samtidigt ska funktionen hålla även vid tillfällen då man blir lite varm exempelvis vid konserter.

 16. Att den är lätt, både på huden och att applicera. Att den inte krackelerar eller försvinner under dagen. Att den ger bra återfuktning och inte känns torr. Att hudtonen blir jämn och blir lite mer ”glowing”

 17. Det viktigaste är färgen, att det ser naturligt ut och att den har spf skydd och en bra pensel, för att lättare jobba in foundation !

 18. Naturlig täckning av mina rosacearöda kinder samt solskyddsfaktor är ett krav när jag väljer foundation. Eftersom jag hittills varit helnöjd med bare minerals olika foundations så ser jag fram emot att testa den flytande varianten!

 19. Det viktigaste för mig är att foundationen:
  1. Inte täpper igen porerna
  2. Passar min känsliga och reaktiva hud

 20. För mig är det viktigt att en foundation inte känns tung och täckande. Den skall inte ligga som ett lager på huden utan smälta samman med min egna hud och kännas lätt och skön. Jag vill ha en foundation som ger mig fin lyster men som inte gör huden blank. Jag vill kunna lita på att min foundation kan sitta hela dagen och efter en lång dag kunna se mig i spegeln och tänka shit vilken bra produkt som får min hud att se så fräsch ut.
  Kram Hannah

 21. Hejsan,

  Min drömfoundation gör att jag ser helt naturligt ”flawless” ut!

  Den finns där och jämnar ut, döljer en och annan skavank men jag ser inte spacklad ut.

  Så den ska ha en fin konsistens så den är lätt att lägga utan att det blir ojämnt eller kakigt.

  Givetvis finns det en nyans som passar mig.

  Efter att ha fyllt jämnt prioriterar jag smink som gör något mer än sminkar mig – den har hudvårdande egenskaper gärna inriktat på lyster eller antiage och den har självklart SPF 🙂

  Kram Mona

 22. Det viktigaste för mig är att den täcker bra samtidigt som den ska vara tunn. Gillar inte när det känns som en kaka och det är inte snyggt heller! 🙂

 23. Jag vill se naturlig ut, jag vill känna mig osminkad.
  Att min foundation sen är välgörande och skyddande är bara en fantastisk bonus.
  Jag vill känna mig vacker och därför väljer jag Bare Minerals…….” Because i’m so fucking worth it”

 24. Det viktigaste är känslan när man tagit på foundation och den flyter ihop med huden och det inte blir en stel mask, och när man är klar så ser man naturlig och piffigare ut.

  Kram Gisela

 25. Åh vilket otroligt pris! Det jag vill åstadkomma m en foundation är i första hand att jämna ut hudtonen, så att mina pigmenteringar inte syns lika mycket. I andra hand så är det solskyddsfaktorn jag är ute efter. Är faktiskt rätt ny i detta tema, och har ägt en foundation i mitt liv och den har jag använt i ett halvår. Fattar inte hur jag klarat mig utan tidigare 😉 Tack för en suverän blogg //Sandra

 26. Jag vill ha den perfekta jämna och naturliga sminkningen utan att det känns att jag lagt på mig någon produkt. Dock får det gärna kännas skönt och lugnande för huden. 🙂

 27. Hej!
  Att jag får HJÄLP när jag ska köpa min foundation! Har otrolig svårt att se vilken färg jag ska ha och behöver då hjälp av någon KUNNIG inom området.

  Ha det gott!
  Kristina

 28. Det allra viktigaste för mig är att den ska få min hud att se sådär härligt strålande ut – men utan att ligga som ett tjockt, tungt lager. Den ska kännas lätt och fräsch vilket passar mig som tränar mycket. Då funkar det inte med ett heltäckande, ”kakigt” utseende. Fräsch som en nyponros vill jag känna mig. 🙂

 29. Det viktigaste för mig är att det smälter samman i rätt nyans o känsla med min egen hud, att den ger lyster, lätt täckning och hållbarhet under dagen utan att smeta av sig eller se ”sminkad” ut. Jag söker en lätt, naturlig och fräsch känsla!

 30. Viktigast för mig när jag väljer Foundation är att den sitter bra, inte kliar (vilket många gör, men inte bareminerals), blir ett med min hud och ger mig den där glöden som gör att jag känner mig vacker.

 31. När jag väljer fandation så tittar jag alltid på om den jämnar ut hudtonen på ett naturligt sätt. eftersom jag har många små födelsemärken, lite små fräknar, och framförallt på sommaren då jag får lite små hudförändringar.

  Något annat som är viktigt är att den känns mjuk och inte mattar ner för mycket då jag har både torr och känslig hy, och lätt ser platt ut.

 32. Hej!
  Tyvärr så lider jag av rosacea, vilket är pinsamt vid en ålder av 35 plus. En foundation för mig ska täcka lite av rodnaden samt helst inte synas.. Smälta ihop med pudret som kommer över.
  Detta är jätteviktigt och pga mina utslag i ansiktet kan jag bli lite besatt av det..
  Självförtroendet ökar med rätt foundation.
  Tack hudoteket för hjälp och tips.

 33. Det allra viktigaste för mig är att hitta rätt nyans. Inte för mörk och inte för varm. Sedan vill jag inte ha för lätt täckning då jag har en del ojämnheter i huden. Till sist är det viktigt att den inte är för fet då jag har en blandhy med blanka partier.

 34. Det viktigaste för mig är ett naturlig utseende, med en härlig lyster!
  Och att den håller hela dagen, utan att den blir flottig!
  Skulle bli jätte glad över att få prova denna nya produkt!

 35. Det viktigaste för mig när jag väljer foundation är att den ska täcka bra utan att det ser för spacklat ut. Jag vill sminka mig så jag ser osminkad ut alltså en bättre version av mig egen hy. Så naturligt ut som möjligt är ganska svårt när man har akne men med rätt produkt går det. Dock har jag inte hittat min drömprodukt än 🙂

 36. Det viktigaste för mig när jag väljer foundation kan rangordnas.

  Nummer 1 är definitivt att färgen ser fin ut på mig. Det spelar ingen roll hur bra en foundation är eller vilka egenskaper den har om färgvalet inte stämmer.

  Nummer 2 är dess egenskaper för olika hudtyper. Mot hösten och vintern är jag yttorr, då funkar oftast inte foundations med alkohol i, då behöver jag något som ger mer fukt och eventuellt olja.

  Nummer 3 är täckningsgraden, som ofast även går att justera med mängden foundation. På sommaren är det skönt med något lätt, och mot höst och vinter vill jag gärna täcka mer.

  Jag kan alltså sammanfatta det med att det viktigaste, nyansen, är ett bestående ”krav” jag har på min foundation. De resterande kriterierna varierar beroende på årstid och önskemål utefter min hy.

 37. Det viktigaste när jag väljer Foundation/mineralpuder är att resultatet blir naturligt, det vill säga att man inte ser sminkad ut, men att den ändå gör sitt jobb genom att jämna ut hudtonen och dölja märken, prickar och annat. Dessutom vill jag att resultatet håller hela dagen.

 38. Det viktigaste är att foundation ska kännas naturlig, ”som om man inte har sminkat sig med någon foundation överhuvudtaget”. Men vetskapen om att man har en foundation som sitter snyggt hela dagen lång.

 39. För att en foundation mig ska locka,
  vill jag ha något liknande hy som en docka.
  En nyans som med mitt ansikte blir ett,
  och som inte innehåller onödigt fett!

 40. Viktigast för mig är att man inte ser för sminkad ut, utan bara naturlig men lite extra fin 🙂

 41. En foundation för mig ska jämna ut min hudton så mina röda kinder inte ser ut som två stoppljus i ansiktet på mig. Den ska sitta kvar under ett arbetspass och vara vårdande för min hy. Jag vill också ha så miljövänliga produkter som möjligt även för hälsans skull eftersom huden är vårt största organ. Nu håller jag mina tummar hårt!!

  Kramar från en dalkulla vid namn Mona

 42. En drömfoundation kan väcka ett morgontrött ansikte till liv! En varm guldfärgad ton som smälter in och ger fukt till huden och tål fart och fläkt hela dagen! Tänk om man hittar en sådan!

 43. Det viktigaste för mig är att en foundation är naturlig och inte täpper till porerna! Att den har rätt färg och smälter ihop men min hy är också väldigt viktigt! Sen är det alltid ett plus om den sitter läääänge utan att jag behöver använda puder. Jag ska helst inte känna att jag bär foundation och det ska inte heller synas! 😉

 44. Det viktigaste för mig är att den ska se naturlig ut på hyn och att den ska kännas bra och inte kännas obehaglig på. Det ska se naturligt ut även fastän man har smink på sig.

 45. Hej!

  Jag tycker det är viktigt med ansikte som utstrålar med bra foundation som ni har!
  Jag har aldrig ägt borste och skulle behöva det nu.

  Mvh Annelie

 46. För mig är RESULTAT det enda som räknas. Köper inte vad som helst bara för att någon ’talar om för mig’ att ’det här är bra’. BareMinerals har alltid levererat resultat i min värld. Så vem vill inte ha en helt viktlös foundation som inte känns överhuvudtaget på huden. En som inte ska vara en foundation utan som ett serum. Japp, den vill jag ha 🙂

 47. Det viktigast för mig är…

  Att det ser naturligt och vackert ut
  Att den täcker bra för att ”trolla bort” ojämnheter
  Att den innehåller skyddsfaktor
  Att huden kan andas och mår bra av produkten
  Att den håller hela dagen 🙂

 48. Viktigast för mej är att den är snäll mot huden då jag har så känslig hy,och att den ser naturlig ut men ändå täcker bra då jag har rosacea. Och att den sitter bra hela dagen.
  Sen är det ett måste att den är djurvänlig! 🙂
  Vore superkul att få testa denna då den låter superbra! 🙂
  Ha det fint!

 49. Hej. Det absolut viktigaste , ,innehållsförteckningen ska vara bra! Massa gotta för huden speciellt nu när vi går mot kalla tider , själv byter foundation med min hy, så det finns några olika i sminklådan 🙂

 50. Viktigast att det är en bra färgmatch och att den inte är för täckande. Vill ha ett naturligt resultat. Vill ha en foundation som tillför mycket fukt då jag lätt blir yttorr. Flytande, är inte förtjust i mineralpuder. Och till slut ska den inte skrapa kontot helt rent

 51. Det viktigaste för mig att den smälter in i min egen hud på ett bra sätt. Den ska framhäva och göra min egna hud vackrare utan att jag för den delen känner mig jättesminkad.

 52. Åh det absolut viktigaste för mig med min foundation är utan tvekan, nummer ett – korrekt ton till min hudton! En foundation kan vara hur lyxig och bra som helst, men med fel färg är det som att gå runt med fel storlek på skorna, det bara skaver och känns helt fel! Men med BareSkin så säger vi att jag lyckats hitta min alldeles egna ton (nr 04?) bland alla 20, då är det självklart resultatet som räknas! Jag vill ha en airbrushed look, flawless skin, my skin-but-better, riktigt vacker hy alltså! Och därefter som tredje viktigaste är inte minst ingredienserna som naturligtvis måste vara snälla för huden, gärna spf och gärna antiage-egenskaper, något för jämnare hudton (pigmentering), super om den kunde plumpa lite och väl avvägd formula som sitteer på plats en hel dag.. Ja det är nog vad min absoluta toppen-foundation skulle bestå av! 🙂 Kram!

 53. Jag vill att det ska se naturligt och fräscht ut och kännas mjukt och skönt i mitt ansikte. Att produkten är gjord av bra ämnen är ett stort plus!

 54. Det absolut viktigaste för mig som är väldigt torr är att den INTE framhäver torra partier och ”kakar” sig. Vet inte hur många dyra foundations som jag har köpt där det sett fint ut vid applicering men efter någon timme ser det ut som att mitt ansikte håller på och trillar av 🙁

 55. Jag har använt mig av bareMinerals under en herrans många år och jag bara älskar känslan och resultatet dessa produkter ger. Att inte känna att man lägger på en ”mask” vid applicering av foundation är A och O och att den samtidigt känns återfuktande och vänlig mot huden är ett måste. Att man kan variera täckningsgrad med hjälp av olika appliceringstekniker tycker jag är en enorm fördel med tidigare bareMinerals foundation där jag hoppas att deras nykomling är väl så flexibel!

 56. Det viktigaste är jag att känner mig bekväm med min foundation, sedan är täckning, fukt och att den ger lyster också viktigt men allra viktigast är nog att det knappt ska kännas att jag har en foundation på 🙂

 57. Det viktigaste för mig är att den ger ett fint resultat samt att den håller sig så hela dagen. 🙂

 58. Det som är viktigast för mig när jag väljer en foundation är att den både vårdar min hy samt ger medium till full täckning då jag har SLE (lupus), vilket bla. innebär att jag har problem med eksem i ansiktet. Jag vill ha en foundation som även ger vård åt min väldigt känsliga hy! Jag hoppas på denna!!

 59. Hej!
  Har själv satt smeknamnet ”jordgubbarna” på mina kära porer, har dock någon form av hatkärlek till dom. 🙂 därför är foundation viktig för mig i form av lätt täckning vardag (jobbar inom sjukvården och vill känna mig pigg/fräsch men inte så stylar ut) och lite mer täckning gör kväll/middag. Så portäckning, lindrig av flottig hud och att den tål både lugna och lite mer skriva dagar.

 60. Det viktigaste för mig är att det ska vara en säker produkt, fri från onödiga tillsatser, som ger lagom täckning.

 61. Å det viktigaste…det måste vara att den inte täpper till porer. När jag var yngre har jag anv diverse märken som gjort att de ploppat upp finnar så fort man smetat på foundation. Nu söker jag bara efter alternativ som ni hudterapeuter rekommenderar och det har gjort att de problemet försvann! Så med det problemet botat så vill jag ha en foundation som gör mig lystrig och fin:)

 62. Det viktigaste är att den jämnar ut hudtonen. Att det ser naturligt och frächt ut. Även att det håller hela dagen.

 63. Hej!
  Det viktigaste för mig när jag väljer foundation är att den inte täpper till huden eller har starka ingredienser i sig. Har haft extremt jobbig akne som nu tack och lov är borta, men som efterlämnat djupa ärr. Rädslan för att foundationen ska täppa till huden och få aknen att blomma upp igen är i mina tankar och därför faller valet alltid på vårdande produkter.

 64. noggrann rengöring, bra produkter och lite jävlaranamma håller huden fräsch på denna glada mamma. Ett naturligt resultat med min foundation är ett måste så klart och att se så positivt på dagen man bara kan-det mesta har potential att bli underbart!

 65. För mig är min foundation den viktigaste delen av min make up och då är det självklart att jag ställer höga krav på den 🙂 Det viktigaste är nog att den klarar av den fina balansgången att vara relativt täckande (det behöver jag) med att ändå se naturlig ut och liksom smälta in i huden, för egentligen vill jag ju att det ska se ut som att jag av naturen har helt fin hud och inte alls faktiskt har foundation på mig 🙂

 66. Det viktigaste för mig är att den täcker bra, men samtidigt ger ett naturligt resultat, och att den sitter hela dagen utan att man blir blank i ansiktet. Sen så är det även viktigt att den inte täpper till porerna. En bonus är om den innehåller spf så att man inte får solskador i ansiktet.

 67. En bra foundation ska inte framhäva dålig hy, vilket många gör. Utan den ska dölja, men på ett naturligt sätt. och ska heller i kännas, utan bara smälta in i huden.

 68. Det absolut viktigaste för mig är att den inte känns. Jag hatar när man känner mig kladdig i ansiktet. Därför använder jag i princip bara BMs mineralfoundation, för jag känner mig bara svettig i lösa foundations,

 69. För mig är det viktigast att min foundation stämmer med min ljusa hudton. Jag vill se naturlig ut. Sen skadar det ju inte om den är lättarbetad och smidig!

 70. Det allra viktigaste när jag väljer foundation är att den smälter in i huden. Den får alltså inte se krackelerad eller flagig ut. Den måste också täcka bra, passa ens egen hudton och hålla hela dagen. Om den har solskyddsfaktor är det alltid ett plus eftersom det är viktigt att skydda huden mot solen 365 dagar om året!

 71. Jag kräver en multiprodukt!
  Perfekt och naturlig finish, skyddande SPF, närande egenskaper som förbättrar huden på sikt och direkt återfuktande!

 72. Efter att ha kämpat mot acne i vuxen ålder är det extremt viktigt för mig att min foundation inte täpper igen porer men ändå täcker över de ärr jag tyvärr har.
  Den ska hjälpa mig att åter gå med huvudet högt och inte skämmas över min hy.

 73. Den ska vara lätt att applicera och man ska se naturlig ut.
  Hållbarheten är också viktig då jag inte är en storförbrukare av foundation.

 74. Den ska vara lätt och snabbt att applicera.
  Den ska ge en naturlig finish.
  Ej pudrigt resultat.
  Vattenavvisande.
  Sitter hela dagen.

 75. För mig är det viktigt att en foundation sitter bra hela dagen och att den döljer det jag vill dölja på ett naturligt sätt.

 76. Hej!
  Min dotter har letat foundation länge nu och testat olika men ej hittat rätt.
  Hon har använt light och fairly light tidigare men vill nu ha en flytande, gissa om jag blev tokglad över den här produkten. Hennes viktigaste argument vid val av foundation är att hon inte vill se ut som en fejkad barbiedocka utan är ute efter en naturlig look. Porcelain tror jag skulle passa henne perfekt.

 77. För mig är det viktigaste att den foundation jag använder ger ett naturligt och fräscht utseende som håller länge. Och har vårdande egenskaper för känslig hy, som tex solskydd.
  Därför använde jag alltid baremineral produkter.

 78. För mig är det viktigaste att få en jämnare hudton! Sedan mina graviditeter har jag kämpat med pigmenteringar och jag gillar att den kan byggas på efter behov! Sedan att den ska ge fukt och att den är följsam!

 79. För mig som har problem hy, lätt acne, torr hy och en inte så vacker röd färg på kinderna (ja, det är lite synd om mig… :)) är det viktigaste att den täcker alla dessa skönhetsfel på ett naturligt sätt. Det är viktigt att känna mig ”slät” i ansiktet utan att det blir tungt!

 80. Viktigast för mig är att huden kan andas men att det ändå blir täckande, alla skavanker och pigmentfläckar döljs och man känner sig som en hollywood stjärna i vardagens all stress. Man får en ”perfekt” hy, vilket resulteras i att man känner sig lite mer perfekt och glömmer problem och tråkigheter för en stund, alla dåliga dagar blir bättre med lite smink hahahhaha

 81. Alla har nog varit i en situation då man av någon anledning råkar glömma att man har foundation i ansiktet, drar handen i pannan och riktigt känner hur det blir ett hål i den yta man går runt med i ansiktet? Det är ett praktexempel på hur det inte ska kännas och det viktigaste när jag väljer foundation är att det känns motsatsen till så. Använder jag foundation ska jag inte känna att jag använder det och det ska heller inte synas vid en snabb anblick – däremot ska jag när jag tittar mig i spegeln tänka att ”jävlar vad snygg jag är i dag!”

 82. Det viktigaste för mig är:
  -rätt nyans
  -lyster
  – att man kan välja lite själv om man vill ha hög täckningsgrad eller en mer naturlig bas, genom att ta mer eller mindre av produkten.
  – ingdrienser som inte är dåliga för huden!
  Därför tror jag att bare minerals nya foundation skulle passa mig 🙂

 83. Det viktigaste är att den är tunn, lättflytande och så klart täckande utan att kännas. Man vill ju inte få känslan av ansiktsmask när man väl smetat på den.

 84. Jag som är 50+ och har en mogen hud behövs en vårdande foundation . Plus att man kan bestämma täckningen själv . Lätt formuläret som inte lägger sig i dom vackra linjerna ☺️

 85. Hej. Jag har ett enormt stort bekymmer med att jag rodnar mycket .hela tiden. Därför är det viktigt för mig att jag har en heltäckande fondation. För denna rodnadär för mug ett storr handikapp och får mig att dra mig undan offentliga och socialakretsar. 🙁 börjar jag rodna och märker det så blir rodnaden ännu värre. Rodnaden kommer även utan att jag känner mig obekväm eller nervös

 86. Det viktigaste för mig är att det inte ska kännas att jag har en foundation. Att den täcker bra och att det ser naturligt ut. Och att den samtidigt vårdar min hy.

 87. Att den täcker mina pigmentfläckar och samtidigt ser naturlig ut och att den innehåller solskyddsfaktor vilken jag ser som otroligt viktigt då jag har känslig hy.

 88. Viktigast för mig är att den är lätt att applicera och smälter snyggt ihop med min egen hudton, den får inte krackelera eller kännas kladdig

 89. Det viktigaste när jag väljer min foundation är att den har bra ingredienser, ingen minerolja, silikoner eller annat som bara täpper till eller är onödigt, att den har spf för att skydda min ömtåliga hud, vem vill ha läderhud liksom..? 😉
  Det är ett stort plus är om det går att bygga upp täckningen med den så att jag kan använda samma en dag när jag bara tar på lite foundation för att inte skrämma ihjäl folk på Ica som när jag kör värsta partymakeupen.. 🙂

 90. Hej, det viktigaste för mig när jag väljer foundation är att det är bra produkter elr bra ingridienser. Jag har nämligen vääldigt känslig hud:) sen har jag inte så mycket pengar så det är också en ekonomisk fråga. Men allt billgt är ofast grejer som jag inte tål.
  Mvh Hanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.