Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

4 kommentarer

 1. De senaste månaderna har jag använt Murads blemish serie och tyckt att detta varit väldigt bra, över förväntan faktiskt. Hyn känns stabilare och jag har knappt haft en enda finne, bara små mini-kvisslor som mest och så har jag kvar de otäcka pormaskarna, men i övrigt är det en stor förbättring. Denna förbättring har dock lyft fram ett annat ”problem”, om man kan kalla det för ett. Hyn ser väldigt ojämn ut i färgen, som om jag har massa ärr efter finnar och så där pigmentet inte är samma som i min övriga hy. Lite ”prickig korv” style eller hur man ska säga. Är detta något man kan ”förbättra”, kanske inte ta bort men åtminstone dämpa? De kan vara svåra att dölja med foundation och jag drar mig från att spackla på för mycket, tycker att det är skönt att ha det på en lagom nivå och jag vill ha ett så naturligt och lätt resultat som möjligt, men då är ju en jämn och fin bas en fördel.

  1. Hejsan Mila!
   Och tack för ditt mail! Vad kul att du känner dig så fin! Dock inte så kul med ojämnheten i hudtonen. Dock skulle jag gärna vilja se hur det ser ut, så maila en bild till webshop@hudoteket.se så mig så kan jag eller någon av mina kollegot kika på det för att kunna göra en mer korrekt bedömning. Och på så sätt hjälpa dig bättre =)
   Allt gott!
   Kram Andrea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.