Hårvård

Sneak Peek på nyhet från Oribe

Sneak Peek på nyhet från Oribe

All Christmas Gifts are equal. But some Christmast gifts are more equal than others…;-) Det var min spontana tanke när jag öppnade min personliga julklapp från Oribe. Lyckan när man inser att det inte bara är en Oribe-produkt, det är en Oribe- produkt som inte släppts på den svenska marknaden än! TOTAL LYCKA! Jag älskar Oribes stylingprodukter och det som jag nu fått i min ägo är Oribe Gold Lust Dry Shampoo som lanseras 2017.

Oribe Gold Lust Dry Shampoo | skonhetssnack.se

Jag har börjat testa den så smått och mitt första intryck är att det är en diskret produkt. Detta är alltså ett så kallat ”Torrshampo” och inte en strukturprodukt. Oribes storsäljare Oribe Dry Texturizing Spray som finns sedan tidigare är däremot en sådan produkt, den ger rejält med stadga. Många har nog använt den som ett torrshampo då den också absorberar fett vid hårbotten men främst är det en produkt som ger volym och grepp i håret.

Oribe Gold Lust Dry Shampoo  in hand | skonhetssnack.se

Så nyheten som kommer någon gång våren 2017 är alltså ett mer renodlat torrshampo, för dig som vill få bort en fet känsla i håret. Det som är bra med denna produkt, och som kanske gör att man vill lägga de där extra slantarna på just detta torrshampo är att den dels har vårdande egenskaper för hårbotten och håret. Enligt Oribe lugnar Gold Lust Dry Shampoo skalpen och ger dessutom vård till torrt hår.

Detta tycker jag känns nytt för ett torrshampo som annars kan vara sisådär för både längder och hårbotten beroende på vad man har för typ av torrshampo.

Oribe Gold Lust Dry Shampoo

Produkten känns inte i håret så när som på den fräscha doften. Oribe-doften…Mmm…

 

Stay tuned, den kommer som sagt någon gång i början på 2017!

Kram och hej

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.