HårvårdHudoteket tipsar

Nyhet! Handcreme från Nashi Argan

Jag har tidigare bloggat om mina absoluta favoriter när det kommer till hårvårdsprodukter, Nashi Argan.  Min hårkvalité har förbättrats avsevärt sedan jag började använda produkterna i Nashi’s sortiment och de doftar alldeles, alldeles ljuvligt. Efter schamponering, hårmask, balsam och olja är håret silkeslent och återfuktat. Har du inte provat produkterna kan jag och många av mina kollegor intyga att de är fantastiska!

Nu till den härliga nyheten! Igår fick vi hem en handcreme från Nashi Argan som doftar precis lika ljuvligt som hårprodukterna! Den är närande och återfuktande på djupet i och med att den innehåller Arganolja och lämnar händerna mjuka, smidiga och lena. Vår lycka över handcremen kan bäst beskrivas med webshopsansvarige Sofies ord: ”Jag vill använda handcremen på hela kroppen som parfym för den luktar så underbart!”

Den unika ingrediensen i produkterna är Arganoljan, som är en sällsynt och dyrbar olja på grund av den långa och arbetsintensiva processen. Den har varit känd i århundraden av Berberfolket i Marocko för kosmetik, medicin och näringstillskott. Vetenskapliga studier har kommit fram till att den här oljan kan stimulera de vitala cellernas funktion. Den ger näring och är fuktighetsgivande på djupet.

Till produkterna i Nashi Argan’s sortiment >>

 

//Ida, Marknadsansvarig

Dela detta inlägg

Ida jobbade innan på Hudoteket och gästbloggade titt som tätt. Hon har ett brinnande skönhetsintresse och skriver gärna om effektiva behandlingar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.