HårvårdHudoteket tipsarTestat

Midsommarfin!

Nu börjar de dra ihop sig till midsommar. För att känna sig så där blomstrande fin på midsommar afton tycker jag de krävs lite förberedelser. De lilla gör så mycket så glöm inte de små detaljerna som att exfoliera (peela)  huden och lägg en passande mask efter för att hyn verkligen ska stråla. Jag kommer använda mig av Dermalogicas Daily microfoliant och Skin hydrating mask. Kroppen ska skrubbas och smörjas in med olja/body lotion, för min del blir det Exuviance Rejuvenating Bionic Scrub och Decléor Aroma Confort Système Corps Gradual Glow Hydrating Body Milk, med Decléors Gradual glow får jag lite färg och härlig lyster på köpet. Underbart!

När det kommer till naglarna kommer jag måla fossingarna med min nya favvofärg från Sans Soucis nyansen ”10 Intense Coral”. Den är en sån nyans som faktiskt passar både till rött och rosa, de gillar jag. Mina naglar på händerna har blivit så otroligt fina med kuren av Nail vital Micro cell så de får vara naturella. Se själva här på bilden nedan. ( obs att jag har världens jobbigaste naglar så denna längd och vita kant har jag aldrig lyckats få ; ) )

 

 

 

Håret kommer jag ha ganska så löst lockigt med några små fina flätor och blommor i, så en bra inpackning någon dag innan så håret får en så där härlig fin glans. Inpackningen blir Nashi Argan Deep Infusion Masque. Fixade den lilla fina utväxten hos vår frisör Sofie förra veckan så nu är håret fint sommarblont igen.

Hade tänkte mig ungefär som Frida Fahrman så här:

(Bild lånad från http://kanal5.se/fridafahrman)

 

Lycka till med era förberedelser!

 

/ Sofie
Webshopsansvarig Hudterpeut

 

 

Dela detta inlägg

Sofie är hudterapeut på Hudoteket och gästbloggar ibland på skönhetssnack.se. Hon är grym på allt som har med huden att göra och har en bred kunskap om massor av märken. En tillgång här på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.