HårvårdHudoteket tipsar

Macadamia Flawless – schampo och balsam i ett!

Ett av de senaste tillskotten i butiken är en spännande nyhet från hårvårdsserien Macadamia Natural Oil, nämligen Flawless. Denna produkt är något så smidigt som ett rengörande balsam, som konditionerar och vårdar håret samtidigt som det rengör håret grundligt och skonsamt utan ytaktiva ämnen. Den fungerar alltså som både ett schampo och ett balsam i en och samma produkt. Kan det bli enklare än så?!
För mig som både är lat och morgontrött av mig låter det här som en alldeles ypperlig idé, då jag vill att hårtvätten ska gå så snabbt som möjligt på morgonen.

Förutom att själva hårtvättsrutinen blir smidigare så har Flawless även en fantastisk formula, som förfinar hårtexturen samtidigt som den optimerar styling-processen och drastiskt minskar torktiden när man sedan fönar håret. Vårdande ingredienser hjälper håret att återhämta sig och ger livfullhet, hälsa, glans och mjukhet samt gör det lätthanterligt. Perfekt nu när kallare tider är på ingång och håret behöver lite extra kärlek för att hålla sig fint.

Och man kan vara lugn även om man är lite kritisk mot 2-i-1-produkter, då Flawless innehåller högkvalitativa ingredienser som ger omedelbar glans och balans till alla hårtyper. Liksom de övriga produkterna i Macadamia Natural Oil innehåller Flawless en perfekt mix av två av världens mest näringsrika och dyrbara oljor; Macadamia Nut Oil och Argan Seed Oil. Oljornas unika egenskaper skapar den perfekta vardagslyxen då de ger näring, reparerar, återupplivar och föryngrar även de mest problemfyllda hår.
Läs mer om Flawless här >> 

Om det här låter som en produkt som skulle passa dig så är det nu du ska slå till, då den är del av ett väldigt fördelaktigt erbjudande. Just nu får man nämligen Macadamias fantastiskt vårdande och välkända hårolja samt en utredande kam utan extra kostnad när man köper Flawless. Allt förpackas i ett fint kit som ger dig precis vad du behöver för ett rent, välvårdat och glänsande hår.
Läs mer om erbjudandet här >> 

Så glöm inte bort håret i höst, utan unna det Macadamias  närande produkter så att det håller sig glansigt och friskt.

Hoppas ni får en trevlig helg!

//Sofia, Webshopsassistent

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.