HårvårdHudoteket tipsarTestat

Fluff var ordet!

Häromdagen när jag skulle på fest provade jag en för mig ny hårprodukt som jag bara måste berätta om.

Lite bakgrundsinfo:

Jag har vad man skulle kunna kalla ”typiskt skandinavaiskt hår”. Tunna hårstrån, men många. Längden är lång och kvaliteten beskriver jag som ”ständigt behandlat, blekt och grejsat med”.

Stylingprodukter tynger gärna ner, och kan få det renaste hår att se skitigt ut.
Men använder jag inte något blir håret väldigt glatt och svårjobbat. Det finns liksom inget att fästa i när man tuperar och det lägger sig platt.

Men så i lördags…trumvirvel…
Vision Haircare Volume and Texture Spray!

Vision Haircare Volume and Texture Spray_blogg

Jag handdukstorkade håret, applicerade Nashi Argan Oil och redde det med Macadamia Natural Oil No Tangle Brush (perfekt för trasselhår).

Sedan sprayade jag Vision Haircare Volume and Texture Spray i hårrötterna och lite ute på längderna. Det känns nästan som att man sprayar ett vanligt hårspray i botten, men så är alltså inte fallet. Bara konsistensen så att säga.

Sist torkade jag håret, och BAM. Tupering utan tupering, hej på dig!
Känslan i håret är att det är luftigt och fluffigt, som att det är salongsfönat och lite tuperat.
Absolut inte kladdigt eller fett. Det blev en väldigt bra struktur på håret, om man vill sätta upp det eller få ännu mer volym med tupering.

Grymt bra produkt, och jag har faktiskt inte provat en någon som ger samma känsla. Lite som saltvatten, fast lyxigt.

Hoppas du också har haft en lyxig känsla på helgen, om inte vet du nu vilken produkt du ska vända dig till. Andrea testarVision Haircare Volume and Texture Spray

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.