Hudoteket tipsarMakeupTestat

Sofia testar bareMinerals READY Foundation!

Sofia testar bareMinerals READY Foundation!

Vi har fått in vårens absolut roligaste nyhet nu i dagarna, nämligen bareMinerals sprillans nya pressade foundation! Jag har varit så otroligt nyfiken på den ända sedan jag såg den på bareMinerals amerikanska hemsida för många månader sen, så nu när den äntligen är här ville jag testa den direkt. Så himla roligt!

Jag kom in till jobbet osminkad efter en promenad i det kalla vårvädret, så mina kinder var minst sagt rosiga när jag skulle sätta igång med min makeup. Jag bestämde mig därför att prova en annan nyhet från bM i samma veva, nämligen Prime Time Neutralizing Primer. Den har en gul formula som ska reducera rodnad, så det tyckte jag passade perfekt. Och se vilken skillnad det blev av den! Supereffektiv! (Den skiftande bildkvaliteten beror på min mobilkamera, ber om ursäkt för det!)

Osminkad och utan primer

Osminkad efter Neutralizing Primer

Nästan allt det röda försvann av primern, så den höll verkligen vad den lovade! Och nu var det dags att se om detsamma gällde för READY Foundation.

Till och börja med så är borsten som hör till, Precision Face Brush, helt LJUVLIG att arbeta med. Den är så otroligt mjuk att man bara vill dra den över ansiktet hela dagen lång. Så skön! Ett stort plus enligt mig.

Nya favoritborsten och en rykande färsk foundationtester.

Efter jag duttat borsten lite lätt i foundationdosan så sveper jag borsten med långa drag över ansiktet. Jag börjar med lite och bygger sedan på mer allt eftersom. Den här borsten ger full täckning; om man önskar lite lättare täckning kan man använda välvda borstar så som Flawless Application Face Brush (medium täckning) och Full Flawless Face Brush (medium till full täckning).

Något som är viktigt att tänka på är att välja rätt nyans. Jag använder Fairly Light i bareMinerals lösa foundations, och den ungefära motsvarigheten till den nyansen i READY Foundation kallas R170. Skälet till att de nya nyanserna har koder istället för de vanliga namnen är för att de inte riktigt stämmer överens med de gamla nyanserna. På så sätt undviker man att kunder får fel färg för att de valt en foundation med samma namn på nyansen som man haft innan. Så det bästa är att prova sig fram! Kom gärna upp i vår butik så hjälper vi dig att hitta precis rätt nyans.

Såhär fin och jämn blev min hud efter READY Foundation! Visst blev det bra?

Efter foundation i dagsljus

Efter foundation i lampljus

Jag ger tummen upp och är verkligen kanonnöjd. Den var enkel och skön att applicera, la sig jämnt och fint över huden och känns inte kakig. Finishen ser naturlig ut och känns fjäderlätt och silkeslen. Dessutom är täckningen helt fantastisk; jag brukar vanligtvis använda mängder av concealer, men på de här bilderna har jag ingen concealer alls! Det behövdes helt enkelt inte =)
READY Foundation är alltså en riktig höjdare!

Men givetvis behövs mer än en mirakelfoundation för att få en komplett vardagsmakeup, så jag fortsatte sedan med min vanliga makeup-rutin. Här är mina makeupfavoriter som jag fullföljde dagens look med:

Och här har ni slutresultatet! Med en perfekt foundationbas är det inte svårt att få en fin vardagsmakeup =)

Hoppas ni gillade mitt lilla test! Jag lovar att ni kommer gilla READY Foundation i alla fall, den är grym! Den finns både i vår butik och i webshopen, där du även kan läsa mer fakta om aktiva ingredienser och hur du väljer rätt nyans. Lycka till!
Till bareMinerals READY SPF 20 Foundation i webshopen >> 

//Sofia, webshopsassistent

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.