Hudoteket tipsarTestat

Favoriten!

 

Jag har provat mängder av foundations genom åren och de är många jag varit nöjd med men de finns en som sticker ut och ger de där lilla extra av allt.

Produkten jag pratar om är Youngbloods Natural mineral Foundation, de är min favorit ”all times”. Ni som tycker att de är en hel djungel där ute med mineralfoundations kanske undrar vad just Youngblood har som gör den så unik. De ska jag berätta.

De lösa pudret är fullproppat med 100% rena, naturliga mineraler och det är framställt med hjälp av en specialiserad fräsprocess, som ger en perfekt, viktlös och flexibel täckning. Huden känns varken kakig, torr, glansig eller fet efter en dag. Man ser likadan ut på eftermiddagen som man gjorde när man la sminket kl 6.00 på morgonen. Huden känns bara sådär härligt sammetslen och jämn. Täckningsgraden är lätt att få efter önskemål, vill du ha mer täckning så applicerar du en omgång till med kabukiborsten och vill du ha en lättare täckning så drar du över med pudret en gång i stora cirklar. Underbart va? Foundationen innehåller titaniumdioxid för ett säkert skydd mot UVA/UVB och den innehåller inga konserveringsmedel, parfymer, oljor eller talk. Alltså inget onödigt som täpper till eller gör skada för huden. Inte nog med allt detta, den är otroligt dryg också, för mig som vill ha en ganska så lätt till medium täckning räcker min foundation-dosa i ett helt år. Toppen!

 

youngblood

 

Just nu har vi en kampanj du bara inte får missa, vi erbjuder dig 30% på alla nyanser på Youngbloods natural mineral Foundation.

Min nyans som faktiskt fungerar både sommar och vinter heter Honey.

 

honey

 

 

Du hittar alla nyanserna här>>

 

Behöver du hjälp med att hitta rätt nyans är du välkommen att kontakta oss via mail: webshop@hudoteket.se eller via telefon 036-344562.

Sofie

 

 

 

 

Dela detta inlägg

Sofie är hudterapeut på Hudoteket och gästbloggar ibland på skönhetssnack.se. Hon är grym på allt som har med huden att göra och har en bred kunskap om massor av märken. En tillgång här på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.