Tävling

Tävling- vinn valfria produkter för 1 000 kr!

Nu är det dags igen, novemberfjäsk är ju en absolut nödvändighet. Nu ska jag dock gulla med de som använt en eller flera produkter som finns i Hudotekets Webshop. Tävlingen är enkel: det du behöver göra är att gå in här, söka upp en produkt som du varit nöjd med och skriva ett omdöme. Och ju fler du skriver, desto större chans är det såklart att du vinner =)

Glöm inte att skriva namn och mailadress så jag kan kontakta er sedan.

Tavling_november

Typ såhär kan det se ut.

Vinsten

De tre som skrivit det bästa recensionerna får ett presentkort värde 1 000 kr att handla för i Hudotekets Webshop, alternativt på någon av våra salonger, det får vinnarna bestämma. Ett tips är att nämna saker som hur produkten känns, doftar, hur resultatet blir och så vidare. Detta för att fler personer kan få uppfattning om hur produkterna faktiskt är och fungerar. 

Tröstpris

Alla som medverkar kommer få ett smaskigt tröstpris, var så säker…

Tävlingen pågår från och med idag och hela november ut.
Lycka till!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

24 kommentarer

  1. Hejsan Hilde!
   Ja, visst är det =) Vad roligt att du är med och tävlar, jag kommer säkert hitta nya favoriter nu också med så mycket tips.

   Varma hälsningar
   Andrea

 1. Efter att ha lidigt av svår acne från tonåren och till nu 32 år som jag är idag så har jag äntligen hittat biolines primaluce rengörningsgel, det riktigt känns hur den går in i porerna och gör underverk, bara att få känna den ljuvliga doften och den härliga gelén gör att ansiktet får en ny uppbyggnad av celler och spänst, ja den gör verkligen under, vi två blir ett !

  1. Hejsan Cecilia!

   Vad roligt att höra din solskenshistoria! Prima Luces produkter jag är ju helt otroliga.
   Allt gott!

   Varma hälsningar
   Andrea

 2. Fantastisk tävling! Har varit inne och betygsatt ett par produkter (fler recensioner kommer!) och hoppas så klart att turen är på min sida!

 3. Hej!
  Nu har jag också lämnat kommentarer på mina topprodukter.
  Många favoriter har det blivit genom åren 🙂
  Mvh

  1. Hejsan Maria!

   Tusen tack för ditt bidrag, vad roligt att få höra vad du tycker.

   Allt gott!

   Varma hälsningar
   Andrea

  1. Hejsan Sandra!

   Vad roligt att du är så nöjd. Ja, denna gång gällde det enbart produkter som säljs i webshopen, men det kanske kommer andra varianter framöver =)
   Allt gott!

   Varma hälsningar
   Andrea

   1. Det är lugnt, jag har ett överfyllt toalettskåp med många godingar som ni säljer så det lär bli endel recensioner ändå. 🙂

    1. Behöver man förresten skriva sin e-postadress direkt under själva recensionen? Tanken slog mig nu och jag har endast fyllt i adressen i ”fältet” där det står att man ska skriva den. 🙂

   2. Behöver man förresten skriva sin e-postadress direkt under själva recensionen? Tanken slog mig nu och jag har endast fyllt i adressen i ”fältet” där det står att man ska skriva den. 🙂

  1. Hejsan Linda!

   Vad roligt att du är med och tävlar! Nu ska jag in och läsa vad du tycker-spännande!

   Varma hälsningar
   Andrea

 4. Hej!
  Hur gör man om man ska lämna e-post, men inte vill att den ska synas? Skriver man den i kommentarsfältet och väljer nej vid frågan om den ska synas vid betyget?

  Jag ser bara fälten: Betyg, Kommentar, Ange koden och Skall din e-post-adress synas vid betyget.

  Hälsn. Emma

  1. Hejsan Emma!
   Man skriver sin e-mail adress och så bockar man in att man INTE vill att adressen ska synas vid inlägget. Alltså ”Skall din e-post synas vid betyget” och då svarar du nej.

   Och recensionen lämnar du i textfältet. Lycka till!

   Varma hälsningar
   Andrea

   1. Jag tror att jag bockade i att jag vill att adressen ska synas i fältet. Kan ni se min adress ändå? Om inte, ska jag skriva recensionen igen?

    Mvh tjejen med tusen frågor. 😉

    1. Hejsan!

     Vi ser den, och den är ju superbra! Ett tips- kornen ska vara helt borta när du masserar in peelingen i ansiktet. Då bör det kittlas mindre =)

     Allt gott!

     Varma hälsningar
     Andrea

     1. Tack för tipset men jag syftade mer till att det kittlas i handflatorna när man ska ”bli av med kornen”. ^^ I ansiktet är den däremot ljuvlig!

 5. Vilken underbar tävling! Ska strax recensera, men först vill jag tacka dig för att du hjälpte mig med min urfula pigmentfläck tidigare i år- den är nästan helt borta nu o min hy är jättefin. Tack! <3

 6. Hej hej 🙂 Har också lämnat min recension. Tackar så mycket och hoppas turen är på min sida denna gång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.