Tävling

Tävla om 5 lyxiga masker från REN!

 

Lagom till påsk startar vi en ny tävling och den här gången har du chansen att bli en av 5 lyckliga vinnare av en REN Glycolactic Radiance Renewal Mask.

Det är en intensivt exfolierande mask formulerad för att varsamt förnya huden, förbättra och jämna ut hudtonen, ge optimal lyster och synbart reducera rynkor. Den löser även upp tilltäppta porer, minskar porstorleken samt motverkar blemmor och svarta pormaskar. Masken tar effektivt bort döda hudceller, reducerar fina linjer och ger dig en klarare och mer hälsosam hud med en vacker lyster! Passar en mogen/solskadad eller acnebenägen hud. Bör ej appliceras på känslig hud. Varje mask är värd 510 kr. Läs mer om masken här

Gå gärna in på Facebook och gilla REN Skincare!

 

Fråga
________________________________________________________

Varför skapades REN Skincare?
________________________________________________________

Skicka ditt svar senast 3/4 2013 till sofia@hudoteket.se för deltagande i tävlingen. De 5 vinnarna meddelas här på bloggen samt via e-post 4/4.
Stort lycka till!

 

//Ida, Marknadsansvarig

 

Dela detta inlägg

Ida jobbade innan på Hudoteket och gästbloggade titt som tätt. Hon har ett brinnande skönhetsintresse och skriver gärna om effektiva behandlingar!

3 kommentarer

 1. REN skapades för att kombinera det bästa av två världar: Högteknologisk hudvård med kliniskt bevisade, 100 procent naturliga ingredienser enligt 5 principer:
  Rätt ingredienser
  Rätt vetenskap
  Rätt upplevelse
  Rätt miljöpåverkan och
  Rätt attityd.

 2. REN skapades för att kombinera högteknologisk hudvård med 100 procents naturliga ingredienser med klinisk bevisad effekt. De är fria från kemiska tillsatser. Har ett vackert produkt namn för man känner sig verkligen REN då man använder dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.