I Andreas liv...

Vackert filmtips- Coco avant Chanel

Vackert filmtips- Coco avant Chanel

Eller ”Coco före Chanel”. Detta var mitt söndagsnöje igår, och det var en så fin film. Den handlar kort och gott Gabrielle ”Coco” Chanels väg till att bli den ikoniska designer och modeskapare som hon var.

Det jag gillar extra mycket med henne är att hon ifrågasatte varför tjejer skulle snöras upp i korsetter, hon vägrade damsadel och ja, gjorde en massa annat som du kan se i filmen. Mode, romantik, starka kvinnor och spänning- vad mer kan man behöva?

Coco Chanel spelas i filmen av den makalöst vackra Audrey Tautou.

Au revoir!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

4 kommentarer

  1. hej, ska utomlNDS TILL MALAYSIA OCH THAILAND I helgen och undrar nu om min ” priori daily defense sunscreen 30″ funkar där? ja bränner mig sällan och har tålig hud.. är 22 år.

    1. Hejsan Julia!

      Var härligt med resa! Yes, det går fint, var noga med att återapplicera vid bad etc då den ej är vattenfast. Ha det så skoj!
      Kram Andrea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.