I Andreas liv...

Tips på Formex: Vera Novis

Tips på Formex: Vera Novis

Formexmässan har jag aldrig känt något riktigt behov av att gå på, men nu när man har en mer permanent bostad (och ser alla bilder från mässan) så känner jag bah ” TA MIG DIT” och ”LÅT MIG HITTA DE PERFEKTA KUDDARNA TILL MIN SOFFA DÄR”.

Men men. Nu blev det inte så. Det får bli nästa år.

Meeeen för er lyllos som kanske ska dit imorgon, eller bara i allmänhet killar snygga grejer så vill jag tipsa om något.
Ett designsamarbete mellan Smålands Skinnmanufaktur och Formbruket som heter Vera Novis. Och det är mina fina vänner som tagit fram det.

saraochhillevi_veranovisSara (Formbruket) och Hillevi (Smålands Skinnmanufaktur)

Materialen hämtas från rena råvaror som svensk ask och läder från Tärnsjö garveri  (det enda miljöcertifierade garveriet i världen!). Tillverkningen sker i Småland, i trakter där de själva har sina rötter.

veranovis_3_600

veranovis_6_600

veranovis_4_600

Så fina grejer! Så kolla in det bland Young Designers, 14-17 januari, i monter B16:48.

Nu är det helg, och jag har en liiiiten påse tryffelchips som jag ska kalasa på. Man får vara glad för det lilla (i brist på Formex).

 

 
Bilder Vera Novis kollektion: Joel Dittmer
Bilder formgivare: Sara Landstedt, Dayfotografi

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.