Andreas...I Andreas liv...

God jul från mig!

God jul från mig!

Nu är det lugnet mellan stormarna här i vårt nätta julegäng så jag tänkte passa på och gå in och önska dig en riktigt god jul! Då jag och min fästman blivit med lägenhet i Jönköping låg det på vår lott att bjuda på julfrukost, och det gick ju bra förutom att vi brände gröten (och familjen sa ”well…you hade one job…”).

Sen väntade promenad runt munksjön och sen var det fördrink hemma hos mor och far med efterföljande julbord på vårt eget vis. Naglarna såklart shellacade i en julig kulör. Nu väntas don pedro kaffe, någon italiensk julkaka, choklad och kanske något klapp. Sällskapsspel (låt lugnet vara med oss) och film. Love actully eller Sound of Music röstar jag på, får se om jag får min vilja igenom.

Stor kram!

 

andrea och nima drinks|skonhetssnack.se

Juldrink på G, ”Brandy Crusta” enligt bartendern. 

Andrea och nima drinks 2|skonhetssnack.se

jul 2016 |skonhetssnack.se IMG_3443Så himla god!

jul 2016 |skonhetssnack.se IMG_3377

Julenaglarna

jul 2016 |skonhetssnack.se IMG_3391 Idag körde jag all in på eyeliner och röda läppar


jul 2016 |skonhetssnack.se IMG_3415

God jul!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.