FilmerMakeup

Makeup gone mad…

Makeup gone mad…

Såhär års brukar många festa till det genom att klä ut sig, och gärna till något läskigt. Någon som gärna klär ut sig till något läskigt året om är min lillasyster Olivia, idag 14 år. När hon var yngre lekte hon dockor som såg ut som vampyrer och zombies och ville bli ”emo” när hon blir stor. Själv ville jag bli prinsessa. Jag blir inspirerad av snygga makeuper på Pinterest eller i tidningar, Olivia blir inspirerad av serien Criminal Minds.

Kanske är det därför många av hennes videos ser ut såhär? (varning för de som har svårt för blod och dylikt)

Och såhär?

Detta är självklart bara urflippad övning inför den stora maskeraden, but hey, practice makes perfect har jag hört.

För ett år sedan var det någon form av kattdjur som gällde…Awesomeolofsson as catMen för två år sedan tyckte Olivia då 12 år att olika varianter av Creepy Doll var bäst…

Awesomeolofsson as Creepy DollAwesomeolofsson as Creepy Doll

Nu väntar jag på en inbjudan så syrran kan göra mig schnygg! För din information har jag lånat filmerna från hennes blogg awesomeolofsson.se, där jantelagen aldrig någonsin synts till.

 

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

2 kommentarer

    1. Haha, ja som sagt, hon är det coola av oss. Än har jag inte fått någon, kanske får överraska sambon istället =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.