Hudoteket tipsarMakeupTävlingTestat

Tävling: Vinn exklusiv makeup från Clarins!

Tävling!

Häromveckan fick vi in massor av härliga vårmakeupnyheter från Clarins – så himla roligt! Blir alltid lika glad när våren gör entré i makeupvärlden för då känns den riktiga våren helt plötsligt mycket närmare. För att fira att våren är på gång ska vi ha en tävling här på bloggen, där du har chansen att exklusiva makeupprodukter från Clarins! Allt du behöver göra är att besvara följande fråga:

Vilken blomma har varit inspiration för Clarins vårmakeup?

  1. Orkidé
  2. Viol
  3. Iris

Maila ditt svar samt adress och mobiltelefonnummer till sofia@hudoteket.se senast måndagen den 25/2. Om du vill kan du även skriva ett önskemål på vilken produkt du skulle vilja vinna.
Lycka till! 😀

Om du svarar rätt och har tur kan du bli en av de lyckliga som vinner någon av dessa lyxiga produkter (klicka på de gråa länkarna för att läsa mer om produkterna):

Fina vinster, eller hur? 😉 Så missa inte att tävla!

__________________________________

Nu lämnar jag tävlingen och tänker istället visa upp själva vårnyheterna! Här ser ni hela kollektionen i vårt makeupställ:

Nya, supersnygga nyanser av Instant Light Natural Lip Perfector! Petal Shimmer, Rosewood Shimmer och Candy Shimmer. Ser alldeles ljuvliga ut tycker jag.

Nu har även Clarins kommit med en BB Cream! Känns underbart len och mjuk på huden och ger en jämn hudton.

Två limited edition-paletter som är specialdesignade för vårkollektionen! Den ena är en ögonskuggepalett och den andra ett puder som även kan användas som rouge. Lägger gärna vantarna på båda två!

Den största nyheten är kanske läppstiftet Rouge Eclat, som verkar anti-age och fyller ut fina linjer genom att öka kollagenet i läpparna. Det ger givetvis också en snygg, hållbar färg som inte smetar och som sitter hela dagen 🙂

Andra Clarins-nyheter du inte får missa:

Håll nu tummarna för att våren kommer snart så vi kan inviga dessa härliga vårprodukter i solens sken! Och lycka till med tävlandet 😉

//Sofia, webshopsassistent

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.