MakeupÖgonbryn

En räddare för brynen

En räddare för brynen

Brynen hörrni, det kan ju vara typ det viktigaste vi har i ansiktet? När min syster skulle döpas pratade den episka prällen om brynens betydelse för att svetten inte skulle rinna in i ögonen. Detta kom han osökt att tänka på när han såg att en annan dopbäbis började skrika hysteriskt, och dennes pappa började svettas ungefär lika hysterist. Men för mig har brynen oftast en mer estetisk funktion 😉 Vissa har ju fötts med väna och beskedliga bryn som ligger där de blivit tillsagda, men det har inte jag. Så det var nog mig Sisley tänkte på när de tog fram Sisley Phyto-Sourcils Fix Bryngen, som enligt mig kan vara årets bästa bryngel!

Sisley Phyto-Sourcils Fix

Detta är en liten men naggande god produkt för obstinata bryn. Bryn som helt enkelt inte ligger där de ska. Vissa bryngeleér som jag testat tidigare har haft den irriterande egenskapen att den har torkat och blivit vit, så det har sett ut som brynmjäl. Det vill man ju inte, när hela tanken var att snygga till brynen.

Men denna lyxiga bryngel gör absolut inte det, och den blir lagom blöt, om man råkar få för mycket ser det inte ut som att man har vattenkammat brynen.

Vad mer är bra med Sisley Phyto-Sourcils Fix? Jo, följande:

  • Den innehåller nylonfibrer som ger volym åt ögonbrynen och får dem att se fylligare ut.
  • Den finns i tre olika nyanser, den genomskinliga som jag älskar samt två till för mer definition.
  • Den innehåller hår och hudvårdande ingredienser så som provitamin B5 och extrakt från passionsblomma.

Sisley Phyto-Sourcils Fix Bryngel skonhetssnack.se IMG_3796

Här ser du den öppnad, nu ser gelén lite färgad ut men det är bara rester från min ögonbrynsfärg (som jag applicerar först).

Har du aldrig testat bryngel men är lite sugen på att göra brynen mer definierade? Eller vill råda bot på den där bövla virveln precis i början av brynet?

Löp och köp säger ja bah.

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.